Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Δήλωση-σοκ από υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλει να ζει κανείς σε μια τέτοια Μακεδονία, είτε είναι Ελληνική είτε όχι;»

Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα πλέον oι ΣΥΡΙΖαίοι. Όχι μόνο εκχώρησαν το ιερό όνομα της Μακεδονίας, αλλά πλέον προχωρούν και παρακάτω. Μάλιστα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, προχώρησε σε μια δήλωση που προβληματίζει.

Γλωσσικό ατόπημα, ή κάτι άλλο;

Όπως αναφέρει το Pieria TV, στην ομιλία του ο κύριος Γιαννούλης, δέχθηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους ενώ σε ερώτηση τού συναδέλφου δημοσιογράφου Ηλία Χρυσικού για το εάν θα μπορούσε να επαναλάβει τά λόγια πού είπε πρό ημερών στο Επιμελητήριο Πιερίας για τους διαδηλωτές, αποκαλώντας τους φασισταριά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης προσπάθησε να διασκευάσει τά λόγια του και θέλοντας να τά επαναλάβει πρόσθεσε δικαιολογίες λέγοντας ότι, εάν δεν έχουν έτσι τά λόγια του τότε θα παραιτηθεί.

Εκεί όμως που θα πρέπει να δώσουμε βάση και στα λεγόμενα του για την Μακεδονία, όπου με έμφαση είπε: «Είτε είναι Ελληνική είτε όχι»!

Δηλαδή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης τής Κεντρικής Μακεδονίας, δεν είναι βέβαιος εάν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι!

Το απόσπασμα στο 15:33

                     

Σχετικές αναρτήσεις

Επόμενη δημοσίευση
GreekEnglishGermanAlbanianItalianRomanianFrenchDutchPortugueseSpanishRussianSerbianArabicChinese (Simplified)AfrikaansArmenianBulgarianCroatianCzechDanishHungarianJapaneseKurdish (Kurmanji)PersianPolishSlovakSlovenianSwedishUkrainian

Ακολουθήστε μας

  • Ειδήσεις
  • Σχόλια
  • Πρόσφατα

Τελευταία νέα