Τεχνολογία Διάστημα Επιστήμες

«Πρότζεκτ Σκάρλετ»: Η Microsoft παρουσίασε το νέο Xbox (vids)

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης ότι θα δημιουργήσει νέα τηλεχειριστήρια, των οποίων η μπαταρία θα διαρκεί έως και 40 ώρες

Τα Χριστούγεννα του 2020 θα βγει στην αγορά η νέα κονσόλα Xbox από τη Microsoft. Η νέα παιχνιδομηχανή του αμερικανικού κολοσσού τεχνολογίας, η οποία θα διαδεχθεί τα «Xbox one» και «Xbox one X» έχει την κωδική ονομασία «Πρότζεκτ Σκάρλετ» και θα είναι πιο ισχυρή από ποτέ.

Την παρουσίαση της νέας κονσόλας έκανε στα πλαίσια της Ε3 ο διευθύνων αντιπρόεδρος της Microsoft και επικεφαλής της Xbox, Φιλ Σπένσερ, ο οποίος ανέφερε: «Η κονσόλα πρέπει να κατασκευάζεται και να ρυθμίζεται με μοναδικό παρονομαστή τα παιχνίδια».

Η νέα κονσόλα της Microsoft θα είναι τέσσερις φορές πιο ισχυρή από την προηγούμενη (δηλαδή το Xbox one X που κυκλοφόρησε το 2016), ενώ θα διαθέτει μεγαλύτερη μνήμη, καλύτερη ανάλυση (8Κ ανάλυση και refresh rate στα 120FPS) και πιο ρεαλιστικά γραφικά, ενώ θα έχει και έναν ειδικά σχεδιασμένο SSD δίσκο, ο οποίος θα λειτουργεί και ως virtual RAM κάνοντας την κονσόλα ακόμα ταχύτερη.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης ότι θα δημιουργήσει νέα τηλεχειριστήρια, των οποίων η μπαταρία θα διαρκεί έως και 40 ώρες.

πηγή: ethnos.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Οι δορυφόροι της Κίνας, Tiandu-1 και 2 δοκιμάζουν σεληνιακές επικοινωνίες και τεχνολογία πλοήγησης.

e-enimerosi

Ταξιδεύοντας στην εκπαίδευση του μέλλοντος.

e-enimerosi

Ζωντανά η έκλειψη Ηλίου.

e-enimerosi