Εθνικά ΘέματαΕιδήσεις και Νέα

Φήμες ότι απεβίωσε από καρδιακό επεισόδιο ο Ερντογάν

Το σάιτ “Arab Turk” διέψευσε τις φήμες, χαρακτηρίζοντας τις «χωρίς βάση» – Προς το παρόν καμία επίσημη δήλωση από την Άγκυρα

Τις τελευταίες ώρες η είδηση του θανάτου του Ταγίπ Ερντογάν έχει κατακλύσει τα σοσιαλ μίντια. Ιστοσελίδες της Μέσης Ανατολής αναπαραγάγουν την είδηση ότι ο Τούρκος πρόεδρος έφυγε από τη ζωή εξαιτίας καρδιακού επεισοδίου στην Κωνσταντινούπολη στην ηλικία των 65 ετών.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες γιατροί πάλευαν για αρκετή ώρα να τον επαναφέρουν. Το σάιτ “Arab Turk” διέψευσε τις φήμες, χαρακτηρίζοντας τις «χωρίς βάση». Δεν έχει ακόμα προχωρήσει σε δημόσια διάψευση η Άγκυρα.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν είχε καρδιακό επεισόδιο, σήμερα είναι 61 ετών. Οι γιατροί αγωνίζονται για τη ζωή του. Οι τουρκικές πηγές δεν έχουν επιβεβαιώσει ή αρνηθεί τις αναφορές. – Ορισμένες αναφορές λένε ότι είναι νεκρός.

Η είδηση πάντως έκανε τον γύρο του κόσμου, η Τουρκική κυβέρνηση δεν έχει κάνει επίσημη τοποθέτηση για το θέμα. Ιστοσελίδες από το Ισραήλ (και πρόσωπα όπως παραπάνω) και χώρες της Μέσης Ανατολής, έγραφαν ότι πέθανε μετά από καρδιακό επεισόδιο στην Κωνσταντινούπολη, «την ώρα που οι γιατροί πάλευαν να τον κρατήσουν στη ζωή». Επίσημα δεν έχει διαψευστεί η είδηση, αλλά το Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλέστηκε πηγή μέσα από την Προεδρεία, η οποία είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τονίζοντας πως ο Τούρκος Πρόεδρος πως χαίρει άκρας υγείας…

«Ορισμένα αραβικά μέσα ενημέρωσης σκόπιμα διαδίδουν τέτοιες ψευδείς ειδήσεις. Ο Πρόεδρος Ερντογάν συνεχίζει το έργο του κανονικά και δεν έχει υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υγεία του. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση», αναφέρουν.

Τα δημοσιεύματα πιθανών να είναι ψέματα οπότε δεν τα υιοθετούμε.
Να πούμε πως το πρακτορείο πρόσκειται στην Τουρκική κυβέρνηση οπότε καλύτερα να περιμένουμε επίσημη ενημέρωση ή δημόσια εμφάνισή του διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες.

 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi

Το Ισραήλ επιτίθεται στο Ιράν.

Χρήστος Μουρτζούκος

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος.

e-enimerosi