Αθλητισμός

«Λαϊκό προσκύνημα» για Αντετοκούνμπο στο Παρίσι! Τον θαύμασαν Τζόρνταν, Νεϊμάρ, Μπαπέ

Σόου του Γιάννη στο Παλέ ντε Μπερσί παρουσία όλης της υψηλής αθλητικής κοινωνίας του Παρισιού

Κοσμοσυρροή υπήρξε στις εξέδρες του Παλέ ντε Μπερσί από όλη την… υψηλή αθλητική κοινωνία του Παρισιού αλλά και χιλιάδες Παριζιάνους που έσπευσαν για να δουν και να απολαύσουν από κοντά το θαύμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και ο Greek Freek τους αποζημίωσε με εμφάνιση αντάξια του ονόματός του κάνοντας double-double με 30 πόντους και 16 ριμπάουντ στη νίκη (116-103) των Μιλγουόκι Μπακς επί των Σάρλοτ Χόρνετς στο πρώτο ιστορικό παιχνίδι του ΝΒΑ επί γαλλικού εδάφους.

Στις πρώτες σειρές του κλειστού βρέθηκαν οι αστέρες της Παρί Σεν Ζερμέν με τους σταρ της ομάδας Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για τον Ελληνα σούπερ σταρ. Μάλιστα στο τέλος του ματς έσπευσαν στα αποδυτήρια για να τον γνωρίσουν και να συνομιλήσουν μαζί του. Αμφότεροι αντάλλαξαν αναμνηστικά καθώς ο μεν Αντετοκούνμπο τους έδωσε από ένα συλλεκτικό ζευγάρι παπούτσια από τη σειρά MVP και από μια φανέλα των Μπακς με το όνομά τους τυπωμένο, οι δε αστέρες της Παρί ανταπέδωσαν με ένα ζευγάρι από τα παπούτσια που λανσάρουν.

Αποθέωση και για Τζόρνταν

Επίσης στα μπουθ του γηπέδου βρέθηκε και ο θρύλος του ΝΒΑ Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος θαύμασε τον Αντετοκούνμπο αλλά δεν χάρηκε από την απόδοσή του καθώς είναι ο ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς κι ως εκ τούτου κάθε καλάθι του Ελληνα σταρ τον πονούσε. Οταν πάντως τα μάτριξ του γηπέδου έδειξαν τον Air Jordan υπήρξε αποθέωση για τον σπουδαιότερο παίκτη που πέρασε από το NBA.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άργησε να πάρει… μπρος. Αλλά όταν το έκανε, έφτασε εύκολα στο double-double οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη. Οι Μπακς είχαν πρόβλημα στις πρώτες τρεις περιόδους απέναντι στους ψυχωμένους Χόρνετς που προσπάθησαν εκτός Η.Π.Α για την μεγάλη έκπληξη. Αλλά στο τελευταίο δωδεκάλεπτο ο Αντετοκούνμπο άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς, σκόραρε με μεγαλύτερη ευκολία και το Μιλγουόκι τελικά δεν δυσκολεύτηκε να πάρει διαφορά την οποία κράτησε ως το τέλος.

https://www.instagram.com/p/B7t6T8tDnNA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Από τους Μπακς που έφτασαν στις 40 νίκες έχοντας και 6 ήττες, ο Αντετοκούνμπο είχε 30 πόντους (4/7β., 13/18διπ.,0/1τρ.), 16 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο, ο Μπλέντσο είχε 20 πόντους, ο Χιλ 16 πόντους. Για τη Σάρλοτ (15-31) ο Μονκ είχε 31 πόντους, ο Γκράχαμ 19, ο Ουίλιαμς 16 πόντους.

Τα καλύτερα του Αντετοκούνμπο

πηγή: ethnos.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi