Ειδήσεις και Νέα

Κώστας Βουτσάς: Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό – Τι είπε η γυναίκα του

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, καθώς εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν.

Η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, προχώρησε σήμερα σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, έξω από το νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα τόνισε:«Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να είναι αισιόδοξος όπως κι εμείς και να στείλει στον Κώστα όλη του την αγάπη γιατί η αγάπη γιατρεύει και γιατί με την αγάπη του κόσμου θα βγει νικητής, θα νικήσει όπως ξέρει να κάνει πάντα.

Εγώ δεν έχω ενημέρωση για συγκοπικό επεισόδιο ούτε για κάτι άλλο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αυτά που σας είπα αυτά και είναι, αυτά κρατήστε. Δεν είμαι γιατρός και εκτιμώ πολύ τη δουλειά τους για να αρχίσω να λέω ό,τι μου κατέβει, γι’ αυτό βγήκα γιατί υπάρχουν πολλά στο ίντερνετ».

Μίλησε επίσης για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την υγεία και του ηθοποιού: «Αντιλαμβάνομαι την αγάπη του κόσμου και των δημοσιογράφων και τόση λαχτάρα για ενημέρωση και θα γραφτούν ανοησίες και γράφτηκαν πολλά. Κρατήστε αυτά που σας είπα εγώ και θα φροντίσουμε εγώ και η Σάντρα να σας κρατάμε ενήμερους».

Στο μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται από χθες η Θεοδώρα Βουτσά που μένει μόνιμα με τον σύζυγο και την κόρη τους στην Ολλανδία.

Μάλιστα, η Θεοδώρα Βουτσά κοινοποίησε stories μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, προκαλώντας συγκίνηση στους followers της.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi