Ειδήσεις και Νέα

Σύσκεψη για το Μεταναστευτικό συγκαλεί ο Μητσοτάκης

Σύσκεψη για τις εξελίξεις στο Μεταναστευτικό συγκαλεί Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρωί (09:00) του Σαββάτου, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως έγινε γνωστό, θα συμμετάσχουν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος.

Έκρυθμη η κατάσταση στον Έβρο
Αυξάνεται η ανησυχία για την κατάσταση στον Έβρο, καθώς τουλάχιστον 1.000 με 1.500 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται απέναντι από τις Καστανιές, στην πλευρά της Τουρκίας, και επιμένουν να περάσουν τα σύνορα και να μπουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με εικόνες που μεταδίδουν διεθνή δίκτυα από το σημείο, η κατάσταση είναι έκρυθμη. Νωρίτερα, είχαν ξεσπάσει επεισόδια, με τους συγκεντρωμένους να έχουν ανάψει φωτιές και να φωνάζουν σε οξείς τόνους. Μάλιστα, τις επόμενες ώρες αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που θα καταφθάσουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στον Έβρο.

πηγή: pontos-news

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi