Άρθρα Ρεπορτάζ

Σχόλιο για τον Ερντογάν και κάλυψη των μέσων ενημέρωσης.

Μέρος του γιατί οι απάνθρωπες ενέργειες του Ερντογάν, όπως οι μεταναστευτικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων 6 ετών, έχουν γίνει ανεκτές και υποεκτιμημένες από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, διότι δεν αρκούν για να αναγνωρίσουν οι κυβερνήσεις ότι είναι βίαιος δικτάτορας.

Από τις διαδηλώσεις του 2013 στην πλατεία Ταξίμ, η δύναμη του Ερντογάν έχει αγκαλιάσει την καταστολή της ελευθερίας και τις υβριδικές τακτικές πολέμου ενός άξονα κακού του 21ου αιώνα, στις τάξεις του Maduro / Kim Jong-Un / Duterte / Rouhani / Putin / Aliyev / Al-Bashir.

Ο υβριδικός πόλεμος του Ερντογάν περιλαμβάνει: – botfarms των κοινωνικών μέσων, έλεγχος πρόσβασης ή λογοκρισία περιεχομένου · – αποστολή μηνυμάτων στους μετανάστες ( < 5% είναι Συρία) λέγοντας ότι τα σύνορα της ΕΕ είναι ανοικτά και μάλιστα τα μεταφέρουν εκεί · – φυλάκιση περισσότερων από τους μισούς δημοσιογράφους που φυλακίστηκαν παγκοσμίως το 2019

Εκτός της Τουρκίας, η δικτατορική παρανοία του Ερντογάν στέλνει πράκτορες σε βίαιες αντιδράσεις στις πόλεις της ΕΕ, των ΗΠΑ και του Καναδά. Δείτε τους διαδηλωτές έξω από την πατρίδα του Πρεσβευτή της Τουρκίας στην Ουάσιγκτον DC που έχουν ξυλοκοπούν από Τούρκους στρατιώτες προεδρικής φρουράς στο αμερικανικό έδαφος.

Η Τουρκία είναι μια όμορφη χώρα με καλούς ανθρώπους και σημαντικό ρόλο ως σύμμαχος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Η Ελλάδα (και τα περισσότερα κράτη μέλη της ΕΕ που εκδίδουν δηλώσεις) δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την Τουρκία, αλλά με την κυβέρνηση Ερντογάν – με ποιον προσπαθήσαμε να συνεργαστούμε από το 2013.

Η συμπεριφορά του Ερντογάν στη φυλάκιση δημοσιογράφων, αλλοτριωτικών οθωμανικών ομιλιών, καταχράστηκε τη νομισματική πολιτική για ψεύτικη ανάπτυξη, οδηγώντας το λαθρεμπόριο χρυσού του Maduro, ενθαρρύνοντας την εμπορία ανθρώπων από τα ανατολικά προς τα δυτικά σύνορα και τώρα την πολιτική εκβιασμού εναντίον της ΕΕ.

… χρησιμοποιώντας τους μετανάστες ως πιόνια στο εσωτερικό του λαϊκίστικου παιχνιδιού με την προσκολλημένη δύναμη, πρέπει να καλείται για αυτό που είναι και τι είναι:

Ο Ερντογάν είναι ένας καταχρηστικός δικτάτορας, ο οποίος παίρνει βάναυσα πλεονεκτήματα από τους μετανάστες που έχασαν τα πάντα εκτός από την τελευταία τους ελπίδα στη ζωή, τους διένυσε στα σύνορα της Ελλάδας με τα ψεύτικα νέα ότι τα σύνορα της ΕΕ είναι ανοιχτά. Είναι εγκληματίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρέπει να καλείται από τα μέσα ενημέρωσης.

Βασίλειος Τσιάνος  νήμα στο Twitter

Σχετικές αναρτήσεις

Η φωνή του Μπελέρη στον Απόδημο παλμό.

Χρήστος Μουρτζούκος

Κοσσυφοπέδιο: Η τραγική προσωπικότητα της κ. Μπακογιάννη και η Ελληνική Κυβέρνηση ως θεματοφύλακας της μεγάλης Αλβανίας, και της “κοσοβοποίησης” της Θράκης και της Κύπρου

e-enimerosi

Λάμπρος Τζούμης: Tι αποκάλυψε για την σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν.

e-enimerosi