Κοινωνία Κόσμος

28 άτομα με τον κορωνοϊό στο Hagen

Οι νέοι ασθενείς με κορωνοϊό έχουν μόνο ήπια ή μέτρια συμπτώματα. Το τμήμα υγείας εντοπίζει τα πρόσωπα επαφής των μολυσμένων ώστε να μπορέσουν να τεθούν σε καραντίνα. Σε μια νέα δήλωση, η πόλη του Hagen επισημαίνει πάλι πόσο σημαντικό είναι να μείνετε στο σπίτι αν είναι δυνατόν. Επιπλέον, θα επικοινωνήσουμε μόνο με το υγειονομικό τμήμα σε επείγουσες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, διότι η ανοικτή τηλεφωνική γραμμή είναι επί του παρόντος υπερφορτωμένη.

Το υγειονομικό τμήμα της είναι διαθέσιμο για σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με την τηλεφωνική γραμμή 02331 / 207-3934 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως τις 6 μ.μ. και τα σαββατοκύριακα από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό στο Hagen είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της πόλης (www.hagen.de) και στα επίσημα κανάλια κοινωνικών μέσων. Πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό γενικά είναι διαθέσιμες στην αρχική σελίδα του Ινστιτούτου Robert Koch (www.rki.de/faq-ncov) και στην ιστοσελίδα του Ομοσπονδιακού Κέντρου για την Αγωγή Υγείας (www.infektionsschutz.de).

Σχετικές αναρτήσεις

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi

Σεισμός 6,1 βαθμών Ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi