Κοινωνία Κόσμος

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έψαλε στη Θεία Λειτουργία με τον Μεσογαίας Νικόλαο

Στη Θεία Λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Σπάτων, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος, ήταν ψάλτης ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.
 Η Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία πιστών λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο στρατηγός στη “μάχη” της πανδημίας πολύ πριν να ξεσπάσει η “καταιγίδα” στη δημόσια υγεία, πήγαινε τα πρωινά της Κυριακής σε εκκλησία της Κηφισιάς, όπου κατοικεί και έψελνε. Μάλιστα εδώ και χρόνια είναι μελετητής της βυζαντινής υμνολογίας. Μια διαφορετική πλευρά του καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος είναι και πατέρας επτά παιδιών και ο οποίος έχει αναλάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα να σηκώνει το βάρος της ενημέρωσης καθημερινά σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τον κορονοϊό.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας εκτός από την ιδιότητα του γιατρού και του διαπρεπούς λοιμωξιολόγου, δεν διστάζει να δείχνει και την ευαισθησία του, όπως το Σάββατο, ο οποίος και “λύγισε” από τη συγκίνηση όταν είπε ότι πρέπει να φροντίσουμε τις μεγαλύτερες ηλικίες, τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού γιατί αυτοί κινδυνεύουν να χαθούν αν δεν γίνει κάτι.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi