Κοινωνία Κόσμος

Χανιά: Σπουδαία κίνηση από το Κύτταρο Χαλέπας: Προσέφερε 3,5 τόνους υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Χανίων (pics)

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε σήμερα το Κύτταρο Χαλέπας Χανίων.

Ο Πολιτικός-Αθλητικός σύλλογος με την πλούσια κοινωνική του δράση προσέφερε για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Χανίων υγειονομικό υλικό αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργούνται σε διάφορους τομείς, εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Το Κύτταρο κατόπιν συνεννόησης με την διοίκηση του Νοσοκομείου παρέδωσε σήμερα 3,5 τόνους σε υλικά καθαριότητας, απορρυπαντικά και άλλα. Με τον τρόπο αυτό το Νοσοκομείο Χανίων έχει την δυνατότητα να αποδεσμεύσει το κονδύλι που προοριζόταν για την αγορά τέτοιου είδους υλικών και να το διαθέσει για την αγορά υγειονομικών μασκών και άλλων υγειονομικών ειδών πρώτης ανάγκης που είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού.

Το συνολικό κόστος των υλικών ανέρχεται στα 4.000 ευρώ, ποσό το οποίο καλύφθηκε εξ΄ ολοκλήρου από το ταμείο του Κυττάρου!

Κατά την παράδοση του υλικού που έγινε το μεσημέρι  στις αποθήκες του Νοσοκομείου, στην πίσω πλευρά του κεντρικού κτιρίου το παρών έδωσαν εκ μέρους του Ιδρύματος η Διευθυντήρια οικονομικού Φραγκιαδάκη Ροδάνθη ο πρόεδρος της Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Χανίων Κυριάκος Γραμματικόπουλος, η αντιπρόεδρος της ΕΓΕΣΥΧ Κατερίνα Μανιμανάκη, η ταμίας Κρυσταλλένια Καυκαλά και οι Χατζηπλής Γιώργος (αναισθησιολόγος), Σταυρουλάκη Μαρία (καρδιολόγος) και από το Κύτταρο ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαλεβουράκης Μανώλης, ο αντιπρόεδρος Πατσάκης Νεκτάριος, η ταμίας Κληματσάκη Μαρία και το μέλος Χασαπάκη Κατερίνα.

Σε δηλώσεις της η κα Μανιμανάκη εκπροσωπώντας το νοσηλευτικό ίδρυμα ευχαρίστησε στην διοίκηση του Κυττάρου για αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία.

Δείτε φωτογραφίες από την παράδοση του υλικού:

     M.Βαϊδάκης

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi