Κοινωνία Κόσμος

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της Μαρκέλλας ερευνά η αστυνομία- Την έχει αναγνωρίσει η 10χρονη.

Σε μία γυναίκα που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογενείας της 10χρονης Μαρκέλλας φαίνεται να επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα που αναζητείται έχει αναγνωριστεί από την μικρή μαθήτρια, ενώ η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας.

Προς το παρόν όμως, είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση, με πληροφορίες να θέλουν πως ερευνάται το αν έχει σχέση με την υπόθεση κι ένας ηλικιωμένος.

Παρακολουθείται από ψυχολόγους η Μαρκέλλα, συνέρχεται από το σοκ.

Στο μεταξύ, η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους. Η υγεία της φαίνεται να είναι καλή και δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ, όπως επιβεβαίωσε η μητέρα της που την συνάντησε. Πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχε σημάδια στα χέρια, πιθανότατα από ίχνη κράτησης, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την μέχρι στιγμή εξέτασή της. Σε κάθε περίπτωση οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να ανασυνθέσουν το χρονικό της υπόθεσης, από τη στιγμή της εξαφάνισής της -κατά την επιστροφή της από το σχολείο μέχρι τον εντοπισμό της.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος ανέφερε επίσης ότι οι Αρχές αναζητούν τους δράστες στο οικογενειακό περιβάλλον της μικρής Μαρκέλλας.

«Ήταν ας πούμε μία εξειδικευμένη κατάσταση… Ας την ονομάσουμε περιφερειακή της οικογένειας, δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Πάντως, δεν έχει να κάνει με βανάκια που βγαίνουν και αρπάζουν παιδιά», ανέφερε.
Πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi