Πολιτική

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ετοιμη η ΕΛ.ΑΣ να συλλάβει τους χρυσαυγίτες, εφόσον χρειαστεί

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αστυνομικοί των αρμόδιων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να είναι σε θέση να συλλάβουν όταν και εάν διαταχθούν μετά από εντάλματα σύλληψης- τους χρυσαυγίτες που καταδικάστηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι επτά πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ανάμεσα σε αυτούς ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ο Χρήστος Παππάς, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση εκτός από τους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής κρίθηκαν ένοχοι και οι δύο πυρηνάρχες, Πατέλης και Πανταζής.

Ενοχοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση κρίθηκαν οι υπόλοιποι 11 βουλευτές (Αντώνιος Γρέγος, Ελενη Ζαρούλια, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Δημήτρης Κουκούτσης, Νίκος Μίχος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Στάθης Μπούκουρας, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Μιχάλης Αρβανίτης).

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Βουλή: Ο Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης.

e-enimerosi

«Είναι η γεωπολιτική, ηλίθιε».

e-enimerosi