Τεχνολογία Διάστημα Επιστήμες

Το WhatsApp εκπλήσσει τους χρήστες κινητών τηλεφώνων

Το WhatsApp σάς επιτρέπει να καθαρίζετε τον χώρο αποθήκευσης πιο εύκολα

Στο WhatsApp μπορείτε εύκολα να στείλετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλα έγγραφα στον εαυτό σας. Αυτά αποθηκεύονται στο κινητό τηλέφωνο και φράζουν τον αποθηκευτικό χώρο εκεί. Εάν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για μερικά χρόνια και αποθηκεύσετε τα δεδομένα στο αντίγραφο ασφαλείας όταν αλλάζετε το κινητό σας, τότε μπορείτε να συσσωρεύσετε μερικά gigabytes μνήμης που φράζετε με παλιά πράγματα. Η λειτουργία “Διαχείριση αποθήκευσης” έχει πλέον βελτιστοποιηθεί ακριβώς για αυτήν την περίπτωση. Τώρα μπορείτε να δείτε ακριβώς πόσο χώρο αποθήκευσης χρησιμοποιεί το WhatsApp και μπορείτε να διαγράψετε γρήγορα μεγάλα αρχεία. Μπορείτε να βρείτε τη λειτουργία στις Ρυθμίσεις, “Αποθήκευση και δεδομένα” και στη συνέχεια “Διαχείριση αποθήκευσης”. Εάν η νέα προβολή δεν εμφανίζεται εκεί, ενημερώστε την έκδοση WhatsApp.

Στην περίπτωσή μου, χρησιμοποίησα 7,8 GB αποθηκευτικού χώρου. Από αυτά, 2,3 GB είναι μεγαλύτερα από 5 MB και σχεδόν 300 MB προωθούνται συχνά. Η μεγαλύτερη ομάδα έχει 3,7 GB. Με αυτές τις πληροφορίες μπορείτε τώρα να ξεκαθαρίσετε τη μνήμη όπως θέλετε. Το WhatsApp μας βοηθά μόνο να βρούμε τα μεγαλύτερα αρχεία που μπορούμε να αφαιρέσουμε γρήγορα. Μπορούμε να δούμε ακριβώς τι είναι πριν το διαγράψουμε. Επομένως, δεν διαγράφω κατά λάθος ένα βίντεο από τις διακοπές μου στην Ελλάδα που μου θυμίζει πόσο ωραίο ήταν όταν μπορούσες να ταξιδέψεις χωρίς δισταγμό.

Το WhatsApp σας προειδοποιεί επίσης όταν εξαντλείται ο αποθηκευτικός χώρος στο κινητό σας. Δεν είναι πρόβλημα για μένα τώρα, επειδή το κινητό μου είναι εξοπλισμένο με 256 GB, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή με φθηνά κινητά τηλέφωνα με 32 ή 64 GB. Συχνά δεν έχετε εγκαταστήσει μόνο το WhatsApp, αλλά και άλλες εφαρμογές και παιχνίδια. Έτσι, συνολικά, η νέα διαχείριση μνήμης είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή.

Πρέπει να γνωρίζετε αυτές τις συμβουλές WhatsApp:

1. Τα σημαντικά πράγματα παραμένουν στην κορυφή
2. Φράσεις WhatsApp που δεν θα θέλατε ποτέ να ξεχάσετε
3η συμβουλή: αφήστε τον εαυτό σας να παρακολουθείται
4. Αυτό που διαγράφηκε δεν ειπώθηκε ποτέ
5. Συζητήστε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να σφίξετε τα δάχτυλά σας
6. Ποιος εξακολουθεί να χρησιμοποιεί USB stick
7. Τι μπορεί να κάνει η κάμερα WhatsApp
8. Εικόνες φίλτρου χρώματος
9. Μια εικόνα χίλιες λέξεις

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Οι δορυφόροι της Κίνας, Tiandu-1 και 2 δοκιμάζουν σεληνιακές επικοινωνίες και τεχνολογία πλοήγησης.

e-enimerosi

Ταξιδεύοντας στην εκπαίδευση του μέλλοντος.

e-enimerosi

Ζωντανά η έκλειψη Ηλίου.

e-enimerosi