Ειδήσεις και Νέα

Mόνο οι παρελάσεις, η Θεία Μετάληψη και ο Εκκλησιασμός ενοχλούν

 Το ΚΚΕ έκανε συγκέντρωση και πορεία για το Πολυτεχνείο, και όσα έλεγαν ο πρωθυπουργός και άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες περί μη πραγματοποίησης συγκεντρώσεων και πορειών για τη 17η Νοεμβρίου έπεσαν στο κενό.

Ακόμα χειρότερο από τον κυβερνητικό διασυρμό ήταν το γεγονός ότι έμεινε αναπάντητη από τις Αρχές η πρόκληση εναντίον του κράτους αλλά και της κοινωνίας, που ζει με φοβερούς περιορισμούς λόγω του κορονοϊού. Στην Ελλάδα ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, και η Αριστερά βρίσκεται υπεράνω των νόμων.

Η αυθαιρεσία, ο τσαμπουκάς και η περιφρόνηση και του νόμου, αλλά και της ανάγκης για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πλευρά του ΚΚΕ και των άλλων ακροαριστερών οργανώσεων που έκαναν συγκεντρώσεις για τη 17η Νοεμβρίου απέδειξαν ακόμα και στους πιο αφελείς ποιος αληθινά εξουσιάζει αυτή τη χώρα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη «αδειάστηκε» από τις εξελίξεις και ακυρώθηκε η ρητορική της σχετικά με την ανάγκη για απαγόρευση συγκεντρώσεων και συναθροίσεων για τους εορτασμούς της επετείου από τη φοιτητική εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973. Οι Ελληνες, που βλέπουν το βιoς τους να καταστρέφεται, τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν και τις οικονομίες τους να εξαερώνονται λόγω των απαγορεύσεων που έχει επιβάλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, παρακολούθησαν τους οπαδούς, αλλά και τα στελέχη του ΚΚΕ να… παρελαύνουν στο κέντρο των Αθηνών, πραγματοποιώντας ακόμα μια επίδειξη δύναμης, από τις τόσες που έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό.

Για το ΚΚΕ και την άκρα Αριστερά δεν υπάρχουν πρόστιμα και προσαγωγές. Η Αριστερά δεν υπολογίζει ούτε τη δημόσια υγεία ούτε την κυβέρνηση ούτε τους νόμους. Υπάρχει μόνο το δίκαιο των ιδεοληψιών και των συμφερόντων της αριστερής νομενκλατούρας.

Τελικά, μόνο οι στρατιωτικές παρελάσεις, η θεία μετάληψη και ο εκκλησιασμός ενοχλούσαν τον κ. Μητσοτάκη…

dimokratianews.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Οι μουσουλμάνοι της Θράκης έδιωξαν τον ψευτομουφτή Ξάνθης.

e-enimerosi

Β. Ζελένσκι: Πρέπει να απομονώσουμε πλήρως τη Ρωσία, όχι να «παίζουμε» μαζί της.

e-enimerosi

Από τη Μεγάλη Ελλάδα (Κάτω Ιταλία) και την Βόρειο Ήπειρο τα βραβεία «Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος».

e-enimerosi