Τεχνολογία Διάστημα Επιστήμες

Η Ιαπωνία αγοράζει συστήματα Link 22 από την… Ελλάδα! Νέα επιτυχία της SCYTALYS εκτός συνόρων!

Κι όμως γίνονται και πράγματα που δεν τα περιμένει κάποιος εύκολα! Η τεχνολογικά προηγμένη Ιαπωνία εισάγει συστήματα κατηγορίας Link 22 από την Ελλάδα! Η εταιρία SCYTALYS, συνεχίζοντας την επιτυχημένη και δυναμική της διεθνή παρουσία στην ανάπτυξη προηγμένων και καινοτόμων τεχνολογιών στους τομείς άμυνας και ασφάλειας, ανακοίνωσε σήμερα την ανάθεση συμβολαίου για την παροχή συστήματος Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων στην Ιαπωνία.

Το σύστημα, το οποίο η SCYTALYS αναλαμβάνει να υλοποιήσει και να παραδώσει, αποτελείται από το εγκατεστημένο σε περισσότερες από 10 χώρες σύστημα ULS (Universal Link System), το οποίο υποστηρίζει πολλαπλά πρότυπα Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων (Tactical Data Links) συμπεριλαμβανομένου του πλέον σύγχρονου Νατοϊκού προτύπου για Ναυτικές εφαρμογές, του Link 22, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη διασύνδεση πολλαπλών μέσων που συμμετέχουν στο δίκτυο. Μέσω του προγράμματος αυτού η SCYTALYS αποτελεί έναν από τους λίγους προμηθευτές ανάλογου συστήματος σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Ναι, η Ελλάδα έχει μια από τις ελάχιστες εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο που κατασκευάζουν συστήματα Link 22.

«Αποδίδουμε ιδιαίτερη αξία στην ανάθεση αυτού του έργου, καθώς διευρύνει την εγκατεστημένη βάση συστημάτων Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων της εταιρίας μας σε μία ακόμη σημαντική χώρα στη διεθνή αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την επιτυχία της SCYTALYS στην Ιαπωνία, έχουν ήδη προηγηθεί σημαντικά συμβόλαια της εταιρίας στη Ν.Α. Ασία και Άπω Ανατολή. Η διασύνδεση διαφορετικών μέσων σε δικτυοκεντρικά περιβάλλοντα λειτουργεί ως καθοριστικός πολλαπλασιαστής ισχύος και εμείς είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε πλήρως αυτή την τάση που επικρατεί διεθνώς», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SCYTALYS, κ. Δημήτρης Καραντζάβελος.

Αυτά τα λίγα, που βρήκαμε στο δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε η εταιρεία. Τέτοιες επιτυχίες, από αμυντικές εταιρείες όπως η SCYTALYS, μας κάνουν να αισθανόμαστε πως υπάρχει το απαραίτητο δυναμικό στη χώρα μας για να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ptisidiastima.com εκφράζουν απαραίτητα τους συντάκτες τους κι όχι υποχρεωτικά την ιστοσελίδα. Ο ιστότοπος δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συντακτών της και των άρθρων τους. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση των άρθρων μας χωρίς γραπτή έγκριση, αλλιώς το ptisidiastima.com θα λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Τα σχόλια των άρθρων που ακολουθούν, δεν εκφράζουν την ιστοσελίδα, παρά μόνο αυτούς τους ίδιους τους σχολιαστές. Η αρχισυνταξία έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει σχόλιο ή να απαγορεύσει την δημοσίευσή του.

Σχετικές αναρτήσεις

Ταξιδεύοντας στην εκπαίδευση του μέλλοντος.

e-enimerosi

Ζωντανά η έκλειψη Ηλίου.

e-enimerosi

Η έκλειψη ηλίου της 8ης Απριλίου θα φέρει περίεργες εικόνες, ήχους και συναισθήματα.

e-enimerosi