Κοινωνία Κόσμος

Ένοπλος άνοιξε πυρ μετά από εορταστική εκδήλωση έξω από καθεδρικό ναό στο Μανχάταν – Week News Hagen

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εκδήλωση χορωδίας σε εξωτερικό χώρο στα σκαλιά του καθεδρικού ναού του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Upper West Side της Πόλης της Νέας Υόρκης, ωστόσο άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας που τον εξουδετέρωσε.

Ο ένοπλος πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε από την αστυνομία, σύμφωνα με την αστυνομία και φωτογράφο του Reuters στο σημείο.

Ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Πόλης της Νέας Υόρκης Έντουαρντ Ρίλεϊ δήλωσε πως ο ένοπλος πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, αλλά κανείς αστυνομικός δεν τραυματίστηκε. Ο ύποπτος διακομίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, είπε.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της χορωδίας μόλις είχε ολοκληρωθεί και ο κόσμος αποχωρούσε από το σημείο, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί που προκάλεσαν πανικό στους περαστικούς οι οποίοι άρχισαν να τρέχουν προς τους γύρω δρόμους.

Η αστυνομία ζήτησε νωρίτερα από τους κατοίκους της Νέας Υόρκης να αποφύγουν την περιοχή γύρω από την οδό West 112th και τη Λεωφόρο Amsterdam λόγω περιστατικού πυροβολισμών, στο οποίο εμπλέκεται η αστυνομία.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi