Ειδήσεις και Νέα

Ο Τραμπ και ο Πενς δεν μίλησαν από τότε που συνέβη επίθεση στο Καπιτώλιο, λένε πηγές

Δύο πηγές εξοικειωμένες με το θέμα λένε ότι το χάσμα μεταξύ του Προέδρου Τραμπ και του Αντιπροέδρου Μάικ Πενς έχει βαθαίνει τις τελευταίες 24 ώρες. Ο Trump είναι θυμωμένος με τον Pence και ο Pence είναι απογοητευμένος και λυπημένος από τον Trump, λένε οι πηγές. 

Τα συναισθήματα του Πενς δημιουργήθηκαν μετά από εβδομάδες που προσπαθούσαν να τον πείσουν να ανατρέψει μονομερώς τις εκλογές και κορυφώθηκε με το χάος που προκάλεσε χθες με τα σχόλια του Προέδρου. 

Επιπλέον, ο Πενς ήταν αυτός που μίλησε στο τηλέφωνο με τον Αναπληρωτή Γραμματέα Άμυνας Κρίστοφερ Μίλερ να προτρέπει μια ταχύτερη απάντηση από την Εθνική Φρουρά μετά από εκτεταμένη απογοήτευση μεταξύ των νομοθετών για την έλλειψη της απάντησης. Ο Τραμπ δεν κάλεσε ποτέ να ελέγξει την ευημερία του και ακόμα δεν έχει φτάσει στον Πενς ακόμη και τώρα. 

Η πηγή είπε ότι παρά την τρέχουσα δυναμική, σε αυτό το σημείο, δεν φαίνεται ότι ούτε θα κάνει τίποτα σε απάντηση, όπως η παραίτηση του Πενς. 

Επιπλέον, η πηγή αναφέρει ότι πολλοί αξιωματούχοι της διοίκησης που συζητούν επίκληση της 25ης τροπολογίας, όπως ανέφερε το CNN χθες το βράδυ, αισθάνονται σήμερα ότι μια τέτοια κίνηση θα έκανε περισσότερο κακό παρά καλό. 

Μια ξεχωριστή πηγή κοντά στον Pence λέει ότι από νωρίς το απόγευμα αυτές οι συνομιλίες δεν είχαν φτάσει στο γραφείο του, αλλά οι νομοθέτες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του για το θέμα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi

Το Ισραήλ επιτίθεται στο Ιράν.

Χρήστος Μουρτζούκος