Διατροφή υγεία

Η καλύτερη ώρα για να γυμναστείς δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

Το να βρίσκεις χρόνο μέσα στην καθημερινότητά σου για να γυμναστείς, μπορεί να είναι και challenge, αφού αν το πρόγραμμα σου είναι φουλ κάθε μέρα δύσκολα προλαβαίνεις. Μετά υπάρχει και το άλλο που σκέφτεσαι συχνά, χωρίς ακόμη να έχεις βρει τη σωστή απάντηση. Ποια είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνεις γυμναστική τελικά;

Οι απόψεις διίστανται, όμως οι ειδικοί έχουν βρει την απάντηση και ίσως να πρέπει να τη δοκιμάσεις κι εσύ κάποια στιγμή. Οι ειδικοί λοιπόν αναφέρουν πως η ιδανική ώρα για να γυμναστείς είναι πολύ νωρίς το πρωί. Ναι οκ ξέρουμε μισείς το πρωινό ξύπνημα, όμως έρευνες αποδεικνύουν πως αν η γυμναστική είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις το πρωί θα γίνει πολύ γρήγορα δεύτερη φύση σου.

Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι η άσκηση στις 7 το πρωί μπορεί να αλλάξει το ρολόι του σώματός σου, πράγμα που σημαίνει ότι θα αισθάνεσαι πιο δραστήρια το πρωί και θα κουράζεσαι νωρίτερα το βράδυ. Αυτό με τη σειρά του ενδεχομένως να σε κάνει να θες να ξεκουραστείς νωρίς και το επόμενο πρωί να έχεις τη δύναμη να κάνεις το ίδιο πράγμα.

Μια πρωινή προπόνηση μπορεί επίσης να οδηγήσει σε καλύτερη πνευματική υγεία και παραγωγικότητα στη διάρκεια της ημέρας, ενώ ενδείκνυται και για τη μείωση του άγχους.

Δυσκολεύεσαι να βρεις χρόνο για να γυμναστείς;
Ίσως αυτό να συμβαίνει επδ δεν ξέρεις ποια είναι η ιδανική στιγμή μέσα στη μέρα για να γυμναστείς
Οι ειδικοί έπειτα από μελέτες και έρευνες ανακάλυψαν, πως η ιδανική ώρα για γυμναστική είναι πολύ νωρίς το πρωί μόλις ξυπνήσεις.
Μια πρωινή προπόνηση μπορεί επίσης να οδηγήσει σε καλύτερη πνευματική υγεία και παραγωγικότητα στη διάρκεια της ημέρας, ενώ ενδείκνυται και για τη μείωση του άγχους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Πέντε σοβαρά προβλήματα υγείας που αποκαλύπτουν τα πόδια (Φώτο).

e-enimerosi

5 συστατικά που πρέπει να περιέχει το scrub απολέπισης (εικόνες)

e-enimerosi

Οξεία πυελονεφρίτιδα: 7 συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε (εικόνες)

e-enimerosi