Κοινωνία Κόσμος

Επίθεση με μαχαίρι στη Φρανκφούρτη. Αναφορές για πολλούς τραυματίες

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας που ανήρτησε στο Twitter: “Περιφέρεια τρένου στη Φρανκφούρτη: Ένα άτομο φέρεται να τραυμάτισε αρκετούς άλλους ανθρώπους, Συνελήφθη. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται. Δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος. Θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση”.

Αν και δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία, ούτε για την ταυτότητα του δράστη της επίθεσης ούτε για τον αριθμό των τραυματιών, η αστυνομία της Φρανκφούρτης ανέφερε ότι κανένας από τους τραυματίες δεν βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση για τη ζωή του.

Στο Bahnhofsviertel της Φρανκφούρτης, ένας άνδρας επιτέθηκε με ένα μαχαίρι την Τρίτη το πρωί, τρεις από τους οποίους τραυματίστηκαν σοβαρά. Η αστυνομία περιόρισε την περιοχή γύρω από τις γωνίες του Καρλστράσε και του Νιντστράσε. Ο λόγος για τον οποίο έγινε η πράξη παρέμεινε αρχικά ασαφές.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο άνδρας είχε προφανώς επιλέξει τα θύματά του τυχαία και στη συνέχεια τα μαχαίρωσε. Μεταφέρθηκαν αμέσως σε κοντινά νοσοκομεία. Ωστόσο, η αστυνομία δεν αποκλείει ότι ο δράστης και το θύμα ή τα θύματα θα μπορούσαν να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Αυτή τη στιγμή ερευνάται, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο άνδρας φέρεται επίσης ότι ενήργησε υπό την επήρεια ναρκωτικών, αυτήν τη στιγμή ερευνάται και αυτό επίσης. Θα εξεταστεί επίσης αν είχε πολιτικό κίνητρο.

Αβεβαιότητα μετά την επίθεση: Μετά από επίθεση με μαχαίρι, ένας ένοπλος αστυνομικός φυλάσσει έναν δρόμο στην περιοχή του σταθμού.

Πού πραγματοποιήθηκαν οι επιθέσεις;

Υπάρχουν πολλές υποτιθέμενες σκηνές του εγκλήματος, δηλαδή η γωνία του Καρλστράσε και του Νιντστράσσε και η γωνία του Μοσέλστρασ. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν οι επιθέσεις στην πραγματικότητα πραγματοποιήθηκαν εκεί ή αν τα τραυματισμένα θύματα «σύρθηκαν εκεί» για να φτάσουν σε ασφαλές σημείο. Η εγκληματολογία εξακολουθεί να το ερευνεί.

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi