Αθλητισμός

Ο «διπλός» Γιάννης το πήρε προσωπικά και έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των Μπακς (vid)

Ο «Greek Freak» δεν μπορούσε να δεχθεί μία ακόμη ήττα, την έκτη σερί για τους Μπακς. Και έδειξε πως θα το… πάρει μόνος του, από την πρώτη φάση όπου κάρφωσε στο καλάθι των Θάντερ, οι οποίοι αντιστάθηκαν για ένα δεκάλεπτο. Η συνέχεια ανήκε στους Μπακς και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος έκανε τα… πάντα στο παρκέ, την ίδια στιγμή που οι συμπαίκτες του είχαν ιδιαίτερα καλή αμυντική λειτουργία απέναντι σε μία ομάδα με περιορισμένες επιλογές.

Στο ημίχρονο το 46-44 άφηνε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, γι’ αυτό και ο Γιάννης φρόντισε να… τελειώσει τις ελπίδες των Θάντερ στην τρίτη περίοδο, οδηγώντας το Μιλγουόκι στο +14. Οι Μπακς δεν απειλήθηκαν ως το τέλος και έτσι πήραν την νίκη, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε ηττών.

Για το Μιλγουόκι που είναι στο 17-13, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 29 πόντους με 8/10 βολές, 9/15 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 19 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 κοψίματα, ο Μίντλετον 20 πόντους, ο Όγκοστιν 11 πόντους ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε 15 λεπτά είχε 3 πόντους με 1/2 βολές, 1/2 δίποντα, 5 ριμπάουντ.

Από την Οκλαχόμα ο Ντορτ είχε 17 πόντους, ο Αλεξάντερ 14 πόντους, οι Χόρφορντ, Ρούμπι και Ντιάλο από 10 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 16-20, 46-44, 78-64, 98-85.

Δείτε τα στατιστικά

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο τελικό του Μόντε Κάρλο μετά τον θρίαμβο επί του Σίνερ.

e-enimerosi