Κοινωνία Κόσμος

Αργεντινή: Σατανιστές γονείς σκότωσαν την 3χρονη κόρη τους με καρφωμένες βελόνες σε καρδιά και πνεύμονες

Οι ειδικοί της ιατροδικαστικής υπηρεσίες ανακάλυψαν τις βελόνες στη διάρκεια αυτοψίας, αφού η Μάια Βαγέχος πέθανε στο νοσοκομείο από λοίμωξη που επηρέασε τα ζωτικά της όργανα και προκάλεσε καρδιακή ανακοπή. Μία από τις βελόνες, που είχε μήκος 10 εκατοστών και συνήθως χρησιμοποιείται για να ράβουμε ποδοσφαιρικές μπάλες, άγγιζε την καρδιά της.

Η παλαιότερη που είχε τοποθετηθεί στο σώμα της λίγο καιρό πριν από τον θάνατό της, επηρέαζε τους πνεύμονές της και φέρεται να είναι η αίτια για τη σήψη από την οποία έπασχε το παιδί. Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της νεκροψίας/νεκροτομής ήρθαν στη δημοσιότητα καθώς οι Αρχές στη βόρεια επαρχία της Αργεντινής, Τσάκο, σημείωσαν ότι ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, περιλαμβανομένης και της σατανιστικής τελετής. Η 20χρονη μαμά της Μάια και ο 19χρονος πατριός της προσπάθησαν να διαφύγουν από φόβο ότι θα τους λιντσάρουν αλλά συνελήφθησαν στις παρυφές του χωριού Κιτιλίπι όπου ζούσαν. Λέγεται ότι η γυναίκα είναι τεσσάρων μηνών έγκυος. Την Τρίτη υπέβαλε αίτημα μέσω δικηγόρου υπεράσπισης να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό αφού υποστήριξε ότι είχε δεχθεί επίθεση ενώ κρατείται προφυλακισμένη.

Οι γυναίκες συγκρατούμενές της ανέβασαν το βίντεο της επίθεσης στα social media. “Αυτό που έκαναν στο κοριτσάκι ήταν πολύ επιθετικό” τόνισε ο βοηθός γενικού εισαγγελέα στο Τσάκο ενώ ο εισαγγελέας Κρίστιαν Αράνα επιβεβαίωσε: “Μία από τις βελόνες ήταν σε άμεση επαφή με τον πνεύμονα και την καρδιά του κοριτσιού, στο μέσο του θώρακα ενώ η άλλη ανάμεσα στο στέρνο και τους πνεύμονες. Αυτή ήταν η παλαιότερη από τις δύο και προκάλεσε γενική λοίμωξη, μόλυνση των πνευμόνων και φλεγμονή στα νεφρά που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή”. Μετά τη σύλληψη των δύο υπόπτων για τη δολοφονία του παιδιού είπε: “Δεν θέλουμε να πούμε πού θα κρατηθούν επειδή οι άνθρωποι στο Κιτιλίπι είναι εξοργισμένοι και θέλουμε να διαφυλάξουμε την ακεραιότητά τους”. Το κοριτσάκι πέθανε λίγο μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο στο Κιτιλίπι, περίπου 700 μίλια βόρεια του Μπουένος Άιρες.

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi