Ειδήσεις και Νέα

Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος στα Χανιά: Μαχαιρώθηκε σε συμπλοκές Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών!

Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ένας νεαρός μετά από συμπλοκή την Πέμπτη (11/3).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο έλαβε χώρα σε επεισόδιο μεταξύ ολιγομελών ομάδων οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και μάλιστα μέρα μεσημέρι!

Ο 19χρονος τραυματίστηκε βαριά, καθώς το χτύπημα με μαχαίρι που δέχτηκε έφτασε μέχρι το μυοκάρδιο και χρειάστηκε να του κάνουν θωρακοτομή.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Στο δελτίο Τύπου της αστυνομίας σημειώνεται ότι στη συμπλοκή συμμετείχαν πέντε άτομα, με την κατηγορία που τους βαραίνει κατά περίπτωση να αφορά και στην απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ήδη έχουν υπάρξει συλλήψεις.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται: 

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, χθές (11.03.2021) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπού, στα Χανιά.

Ειδικότερα, την 11.03.2021 το μεσημέρι, άγνωστοι δράστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ένας εκ των οποίων με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου προκάλεσε σωματικές βλάβες σε έτερο ημεδαπό.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι στην συμπλοκή συμμετείχαν πέντε (5) ημεδαποί και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και της Νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Οι μουσουλμάνοι της Θράκης έδιωξαν τον ψευτομουφτή Ξάνθης.

e-enimerosi

Β. Ζελένσκι: Πρέπει να απομονώσουμε πλήρως τη Ρωσία, όχι να «παίζουμε» μαζί της.

e-enimerosi

Από τη Μεγάλη Ελλάδα (Κάτω Ιταλία) και την Βόρειο Ήπειρο τα βραβεία «Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος».

e-enimerosi