Αθλητισμός

Πάλευε μόνος ο Γιάννης, «πυροβολούσαν» οι Χοκς (vid)

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ουσιαστικά συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου, όταν οι Μπακς, πήραν μια μικρή διαφορά (43-51), στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με τον Γιάννη να συνεχίζει μαζί με την ομάδα του από εκεί που σταμάτησαν, ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τα «Ελάφια» να παίρνουν και διψήφιες διαφορές, αλλά οι Χοκς, στην τέταρτη περίοδο, με τον Μπογκντάνοβιτς και το μακρινό σουτ, επέστρεψαν.

Με 6/7 τρίποντα στην τέταρτη περίοδο, οι Χοκς προηγήθηκαν αυτοί με διψήφια διαφορά (100-90), οι Μπακς πάλεψαν να γυρίσουν (104-97), αλλά ο Ουίλιαμς που ήταν καταπληκτικός στην τέταρτη περίοδο, με τρίποντο-μαχαιριά στο τελευταίο λεπτό, έκανε το 107-97, με το παιχνίδι να λήγει στο 111-104 για τους Χοκς.

O Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τον αγώνα, με 31 πόντους (11/17 σουτ) και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Μίντλετον (23π.) ξύπνησε αργά. Για τους γηπεδούχους, ο Μπογκντάνοβιτς ήταν σπουδαίος με 32 πόντους  και 6/11 τρίποντα, ενώ ο Ουίλιαμς ήταν καθοριστικός στην τέταρτη περίοδο, στην οποία σκόραρε και όλους τους πόντους του (15). 

Οι Χοκς πήγαν στο 34-27 και έπιασαν το ίδιο ρεκόρ με τους Νικς που είναι τέταρτοι στην Ανατολή, ενώ οι Μπακς, παραμένουν τρίτοι με 37-23.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi