Αθλητισμός

Πασχαλινό… γλέντι η Μαρία! (vid)

Εκπληκτική η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο.19), επικράτησε της 25χρονης Εσθονής (Νο.29) με 6-3, 6-1 σε μόλις μία ώρα και θα παίξει στη συνέχεια με την Καρολίνα Μούχοβα. Η Τσέχα (Νο.20) άφησε εκτός τη Ναόμι Οσάκα, Νο.2 στον κόσμο, με 6-4, 3-6, 6-1.

Μέσα στο κλίμα της ημέρας, η Μαρία έκανε… πάρτι και πέρασε στον επόμενο γύρο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Σέρβιρε εξαιρετικά, έβγαζε winners όποτε είχε την ευκαιρία και ήταν σχεδόν αλάνθαστη. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπέπεσε σε μόλις 7 αβίαστα σε όλο τον αγώνα, ενώ έχασε συνολικά μόνο 6 πόντους όταν είχε τις μπάλες στα χέρια της.

Το head to head κόντρα στην καλή της φίλη Κονταβέιτ είναι πλέον 5-4 υπέρ της και η 25χρονη τενίστρια μπορεί να έχει υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση, μετά το νευρικό ξεκίνημα κόντρα στην Αμάντα Ανισίμοβα. Έχει αποδείξει, άλλωστε, ότι στο χώμα νιώθει σαν στο σπίτι της και είναι ικανή να κάνει… ζημιές!

Στον τρίτο γύρο πέρασε και η Αρίνα Σαμπαλένκα, που βρίσκεται στην ίδια πλευρά του ταμπλό, και μετά το 6-3, 6-3 σε βάρος της Ντάρια Κασάτκινα θα περιμένει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στη Βικτόρια Αζαρένκα και την Τζέσικα Πεγκούλα.

Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα. Ακολουθήστε μας και στο Google news.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο τελικό του Μόντε Κάρλο μετά τον θρίαμβο επί του Σίνερ.

e-enimerosi

Μαρία Σακκάρη: Προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells.

e-enimerosi