Τεχνολογία Διάστημα Επιστήμες

Αναγκαστική ενημέρωση μέσω WhatsApp: Αυτό θα συμβεί στον λογαριασμό σας από τις 15 Μαΐου

Για το WhatsApp και τους χρήστες του, το 2021 υπήρξε ταραχώδης μέχρι στιγμής. Στις αρχές του έτους, ανακοινώθηκαν οι νέες οδηγίες για το WhatsApp, οι οποίες αρχικά θα ισχύουν από τα μέσα Φεβρουαρίου. Αλλά η μαζική διαμαρτυρία προκάλεσε την παράταση της προθεσμίας έως τις 15 Μαΐου. 

Έκτοτε, το messenger έχει προωθήσει επανειλημμένα τις νέες οδηγίες χρήσης και προσπάθησε να δημιουργήσει σαφήνεια. Ένα πράγμα είναι βέβαιο, ωστόσο: η 15η Μαΐου είναι σε λίγες μέρες. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του WhatsApp πρέπει τώρα να αποφασίσουν υπέρ ή κατά της υπηρεσίας. Αλλά τι πραγματικά συμβαίνει όταν προκύψει η προθεσμία; Θα διαγραφεί ο λογαριασμός σας; Και τι συμβαίνει στα δεδομένα σας; Και: μήπως φοβάται το WhatsApp το δικό του θάρρος;

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ WHATSAPP: ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΪΟΥ – ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Το WhatsApp θέλει τώρα να διευκρινίσει αυτές τις ερωτήσεις και να παρέχει κατάλληλες απαντήσεις στο διαδίκτυο. Το WhatsApp αναβάλλει τώρα έμμεσα την προθεσμία, όπου προηγουμένως είπε ότι δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τον δικό σας λογαριασμό κατ ‘αρχήν. Πρώτον, ανακοίνωσε ότι μετά τις 15 Μαΐου, ο λογαριασμός θα παραμείνει στη θέση του, αλλά ότι δεν θα μπορείτε να απαντήσετε σε εισερχόμενες κλήσεις ή μηνύματα.

«Λόγω της ενημέρωσης στις 15 Μαΐου, ούτε οι λογαριασμοί θα διαγραφούν ούτε η λειτουργικότητα του WhatsApp θα περιοριστεί». Ο στόχος είναι να δοθεί σε όσους δεν έχουν ακόμη συμφωνήσει στους νέους όρους και προϋποθέσεις την ευκαιρία να το πράξουν στο τις επόμενες εβδομάδες. Μετά από αυτό, η υπενθύμιση των νέων οδηγιών θα εμφανίζεται μόνιμα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν μπορείτε πλέον να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα συνομιλιών σας, αλλά μπορείτε να απαντήσετε σε φωνητικά μηνύματα / κλήσεις και μηνύματα.

Εάν λήξει η προθεσμία για αυτό, η λειτουργικότητα θα είναι περιορισμένη: Δεν θα λαμβάνετε πλέον μηνύματα. Όπως ανακοινώθηκε, ο λογαριασμός σας δεν θα διαγραφεί. Ισχύουν όμως οι οδηγίες για ανενεργούς χρήστες. Επομένως, εάν χρειάζεστε λίγο περισσότερο χρόνο για να το σκεφτείτε και δεν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να τον κρατήσετε υπό τους λειτουργικούς περιορισμούς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε ακόμα να συμφωνήσετε με τις νέες οδηγίες και να επανενεργοποιήσετε όλες τις λειτουργίες.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ

Εξαγωγή ιστορικών συνομιλιών, για παράδειγμα, όταν κάνετε εναλλαγή από Android σε iOS ή αντίστροφα. Εάν θέλετε να δείτε την αναφορά στον λογαριασμό σας , πρέπει να το κάνετε και μέχρι την προθεσμία. Μετά από αυτό δεν είναι πλέον δυνατό. Εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα μηνύματα, και οι φωτογραφίες θα χαθούν.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ WHATSAPP

Μετά τη συζήτηση για την υπηρεσία στο Facebook, πολλοί καταναλωτές έχουν μεταναστεύσει στο ανταγωνιστικό Telegram, αλλά και στο Signal και στο γνωστό ICQ. Κάθε υπηρεσία έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, οπότε πρέπει να ορίσετε τι είναι σημαντικό για εσάς όταν τη χρησιμοποιείτε – για παράδειγμα προστασία δεδομένων, πολλές λειτουργίες ή την ευκαιρία να προσεγγίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους μέσω της υπηρεσίας.

Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα. Ακολουθήστε μας και στο Google news.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Οι δορυφόροι της Κίνας, Tiandu-1 και 2 δοκιμάζουν σεληνιακές επικοινωνίες και τεχνολογία πλοήγησης.

e-enimerosi

Ταξιδεύοντας στην εκπαίδευση του μέλλοντος.

e-enimerosi

Ζωντανά η έκλειψη Ηλίου.

e-enimerosi