Τεχνολογία Διάστημα Επιστήμες

Google Pixel 6 Pro: Η νέα ενημέρωση παρέχει τεχνικές λεπτομέρειες και επιβεβαιώνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα

Το Pixel 6 (Pro) δεν αναμένεται μέχρι το φθινόπωρο. Οι πληροφορίες έδειξαν επίσης μια νέα σχεδιαστική γλώσσα για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Google. Το Leaker Prosser το έδειξε ήδη με τη μορφή ειδικά δημιουργημένων εικόνων απόδοσης, οι οποίες λέγεται ότι δημιουργήθηκαν με βάση πραγματικές φωτογραφίες. Αυτό έχει πλέον επιβεβαιωθεί ευρέως από τον Steve Hemmerstoffer, γνωστότερο ως @Onleaks. Το τελευταίο έχει τώρα πιο λεπτομερείς παραστάσεις έτοιμες μαζί με άλλες τεχνικές λεπτομέρειες, οι οποίες επιβεβαιώνουν επίσης την ύπαρξη της μεγαλύτερης έκδοσης Pro. Όπως είναι γνωστό, η Google δεν χρησιμοποίησε την έκδοση XL πέρυσι.

Η Hemmerstoffer επιβεβαιώνει μεγάλα τμήματα της νέας σχεδίασης Pixel 6, όπως φαίνεται από τις αποδόσεις της. Η παλιά σχεδίαση διπλού τόνου επιστρέφει – με έντονα χρώματα. Αυτό ήρθε ως έκπληξη, γιατί είναι «διαφορετικό». Ωστόσο, η Hemmerstoffer έχει επίσης κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση Pro, η οποία έχει περισσότερες διαφορές από το μέγεθος. Ήταν ήδη γνωστό ότι το Pixel 6 Pro βασίζεται σε μια τριπλή ρύθμιση κάμερας, το Pixel 6 μόνο σε δύο φακούς κάμερας. Όπως υποψιαζόμαστε, είναι μια κάμερα ευρείας γωνίας, μια τηλεκάμερα περισκόπιο. Το Hemmerstoffer δεν μπόρεσε ακόμη να καθορίσει τον τρίτο φακό, αλλά εδώ μπορείτε να περιμένετε έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό όπως τα τρέχοντα μοντέλα pixel. Εκτός από ένα φλας LED και μικρόφωνα, άλλοι αισθητήρες θα πρέπει επίσης να είναι τοποθετημένοι στο μεγάλο κάλυμμα της κάμερας.

Το Pixel 6 Pro θα πρέπει να διαθέτει πάνελ περίπου 17 cm και ελαφρώς καμπύλο. Η κάμερα selfie έχει κοπεί με τη μορφή κεντρικής τρύπας. Εδώ θεωρείται ένα πάνελ AMOLED με υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Θα μπορούσε επίσης να επιβεβαιωθεί ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος. Σε αντίθεση με τις εικόνες του Prosser, η συσκευή, με διαστάσεις 163,9 x 75,8 x 8,9 χιλιοστά και πάχος 11,5 χιλιοστά (συμπεριλαμβανομένου του κοίλου της κάμερας), έχει ένα πιο αισθητό πηγούνι.

Άλλες τεχνικές λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται σήμερα περιλαμβάνουν υποστήριξη για διπλά στερεοφωνικά ηχεία και ασύρματη φόρτιση. Η ενσύρματη φόρτιση γίνεται φυσικά μέσω USB-C. Δεν ήταν δυνατή η αναφορά λεπτομερειών σχετικά με το chipset, καθώς υπάρχει υποψία για το τσιπ σιλικόνης της Google “Whitechapel”. 

Ακόμα και σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, το Pixel 6 (Pro) δεν θα εμφανιστεί μέχρι το φθινόπωρο. Επομένως, είναι σημαντικό να παραμείνετε υπομονετικοί. Ελπίζω ότι, όπως στο παρελθόν, θα προσφερθεί μια «βαρετή», απλή έκδοση σε μαύρο χρώμα όπως το Pixel 2. Η Google είχε ήδη κάνει σοβαρές αλλαγές για το Wear (πρώην: Wear OS) στο συνέδριο προγραμματιστών.

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Οι δορυφόροι της Κίνας, Tiandu-1 και 2 δοκιμάζουν σεληνιακές επικοινωνίες και τεχνολογία πλοήγησης.

e-enimerosi

Ταξιδεύοντας στην εκπαίδευση του μέλλοντος.

e-enimerosi

Ζωντανά η έκλειψη Ηλίου.

e-enimerosi