Κοινωνία Κόσμος

Εκστρατεία εναντίον της Biontech:

Αρκετοί στη Γερμανία και τη Γαλλία έχουν λάβει αιτήματα για συμμετοχή σε μια εκστρατεία κατά του εμβολίου Biontech / Pfizer. Σύμφωνα με τις δικές τους δηλώσεις, έλαβαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τους ζητούσαν να ασκήσουν κριτική στο εμβόλιο σε βίντεο στο YouTube. Στους Youtubers προσφέρθηκε πληρωμή για αυτό.

Στη Γαλλία, ο κωμικός Sami Ouladitto και ο blogger βίντεο Léo Grasset, μεταξύ άλλων, έλαβαν τέτοιου είδους email. Ο Grasset δημοσίευσε επίσης το μήνυμα στο Twitter. Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρακτορείο διαφημίστηκε με “κολοσσιαίο προϋπολογισμό” και ζήτησε από τον χορηγό να παραμείνει ανώνυμος. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο Grasset ανακάλυψε ότι πίσω από τη διεύθυνση του Λονδίνου υπήρχε ένα κέντρο «αισθητικής λέιζερ». Όλοι οι υπάλληλοι δήλωσαν στα προφίλ τους ότι είχαν προηγουμένως εργαστεί στη Ρωσία, τόνισε.

Ο Γάλλος υπουργός Υγείας Olivier Véran τόνισε: “Είναι αξιολύπητο, επικίνδυνο και ανεύθυνο”, στον τηλεοπτικό οργανισμό BFM-TV. Πολλοί άνθρωποι εμπιστεύθηκαν το εμβόλιο.

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Πηγές: AFP / “Guardian” / “Le Monde” / Mirko Drotschmann στο Twitter / Léo Grasset στο Twitter

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi