Αθλητισμός

Ψέκασαν, σκούπισαν, τελείωσαν Γιάννης και Μπακς! και 4-0 (vid)

Είχε φανεί από το Game 3 και επιβεβαιώθηκε και στο αποψινό Game 4. Οι περσινοί φιναλίστ των τελικών του ΝΒΑ, δεν είχαν απαντήσεις στους Μιλγουόκι Μπακς και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μοιραία, ήρθε το sweep!

Και απόψε, οι Μπακς πατούσαν καλύτερα, ειδικά στο δευτερο ημίχρονο και ακόμα περισσότερο στην τέταρτη περίοδο για να φτάσουν άνετα, τελικά, στο 103-120 και να πάρουν την πρόκριση.

Ο “Greek Freak” ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 20 πόντους, 12 ριμπάουντ και 15 ασίστ, σημειώνοντας ένα ακόμα triple double φέτος, με τα “Ελάφια” να έχουν διάφορους πρωταγωνιστές. Ο Λόπεζ ήταν πρώτος σκόρερ με 25, ο Χόλιντεϊ είχε 22 και άλλους 20, πρόσθεσε ο Μίντλετον.

Για τους Χιτ, που με βάση την εικόνα τους όλη τη σεζόν, δεν αποχαιρέτησαν και τόσο… πρόωρα τη σεζόν, ο Αντεμπάγιο είχε 20 και ο Ναν, 18.

Οι Μπακς γίνονται η πρώτη ομάδα των πλέι οφ του ΝΒΑ, που περνούν στην επόμενη φάση και περιμένουν το νικητή του ζευγαριού Νετς-Σέλτικς, που είναι στο 2-1 υπέρ της ομάδας του Μπρούκλιν.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο τελικό του Μόντε Κάρλο μετά τον θρίαμβο επί του Σίνερ.

e-enimerosi

Μαρία Σακκάρη: Προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells.

e-enimerosi