Αθλητισμός

Επιβλητική νίκη της Σάκκαρη σε βάρος της Τζάσμιν Παολίνι, όπου και πέρασε στον τρίτο γύρο του Roland Garros.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της 25χρονης Ιταλίδας (Νο.91) με 6-2, 6-3 σε μόλις 68 λεπτά και πέρασε στη φάση των «32» για τρίτη φορά στη καριέρα της. Περιμένει τώρα τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στη Ζαρίνα Ντίγιας και την Ελίζ Μέρτενς.

Απαλλαγμένη από το άγχος της πρεμιέρας, η Μαρία έκανε εξαιρετική εμφάνιση και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα από την αντίπαλό της. Χαλάρωσε λίγο στο τέλος και έκανε τα εύκολα δύσκολα, ωστόσο η ουσία είναι ότι έκλεισε το ματς και βλέπει ακόμα πιο μακριά!

Το πρώτο σετ πήγε σχετικά άνετα στα χέρια της και όλα έδειχναν ότι θα σφράγιζε την πρόκριση σε λιγότερο από μία ώρα, αλλά η Παολίνι πήρε πίσω το ένα από τα δύο μπρέικ που δέχτηκε και μείωσε σε 3-1.

Η Μαρία στη συνέχεια πέταξε τέσσερις ευκαιρίες για να περάσει ξανά μπροστά με διπλό μπρέικ, όμως κατάφερε να καθαρίσει τελικά την πρόκριση στο 5-3 και να μη χρειαστεί να πάρει τις μπάλες στα χέρια της.

Σέρβιρε εξαιρετικά σήμερα η 25χρονη τενίστρια (70% στο πρώτο σερβίς), ενώ είχε 29 winners και 20 αβίαστα λάθη. Αν… βγάλουμε το φινάλε του δεύτερο σετ; ήταν σχεδόν άψογη!

Συνολικά έχει χάσει μόνο δέκα γκέιμ και δείχνει ικανή να πάει βαθιά στη διοργάνωση, παρότι η Ελίζ Μέρτενς, η πιο πιθανή αντίπαλός της για τη συνέχεια, είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος.

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi