Αθλητισμός

Μαρία, μαγεία!!!

Η εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη νίκησε στα τρία σετ την Ελίζ Μέρτενς και πέρασε στον τέταρτο γύρο του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα της!

Σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας της, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια λύγισε την 25χρονη Βελγίδα με 7-5, 6-7(2), 6-2 σε 2 ώρες και 52 λεπτά, για να κλείσει μεγάλο ραντεβού με την περσινή φιναλίστ Σοφία Κένιν στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Συνολικά είναι η τρίτη φορά που περνάει σε τέταρτο γύρο Grand Slam, αφού τα είχε καταφέρει πέρυσι και σε Australian Open, US Open. Ο στόχος, ξεκάθαρα πια, είναι να περάσει για πρώτη φορά σε προημιτελική φάση. Αν παίξει έτσι, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός των άλλων, είναι η πρώτη φορά που ταυτόχρονα ο Στεφ και η Μαρία βρίσκονται σε τέταρτο γύρο Grand Slam. Δεν θα το κρύψουμε: περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα!

Για τη Σάκκαρη, το σημερινό ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ, καθώς είχε απέναντί της μια σπουδαία αντίπαλο, που έπαιξε και εκείνη πολύ υψηλού επιπέδου τένις. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαία στο Νο.15 του κόσμου.

Η Μαρία, όμως, δεν πτοήθηκε όταν έχασε το δεύτερο σετ, το οποίο θα μπορούσε να είχε πάρει, και μπήκε αποφασισμένη στο τρίτο σετ για να καθαρίσει την πρόκριση και το έκανε τελικά με άκρως επιβλητικό τρόπο!

 

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο τελικό του Μόντε Κάρλο μετά τον θρίαμβο επί του Σίνερ.

e-enimerosi