Εθνικά Θέματα

Μετά τα fake news για το κοίτασμα, ο Ερντογάν «στέλνει» και το Γιαβούζ στη Μεσόγειο

Στην ίδια  τελετή όπου ανακοίνωσε την…. ανακάλυψη νέων κοιτασμάτων αερίου στη Μαύρη Θάλασσα, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε πως το τουρκικό γεωτρύπανο Γιαβούζ σύντομα θα ξεκινήσει γεωτρήσεις στη Μεσόγειο.

«Στη Μεσόγειο θα κάνουμε άλλη μια κίνηση. Το πλοίο μας Γιαβούζ βρίσκεται για συντήρηση στο λιμάνι Τάσουτζου. Με τη βοήθεια του Θεού σύντομα θα επιστρέψει στο πεδίο δράσης του για να ξεκινήσει γεωτρήσεις», δήλωσε ο Ερντογάν.

Πρόσθεσε μάλιστα πως η Τουρκία δεν ακούει το τι λένε άλλοι για τις έρευνες της.

«Tώρα πια με τα δικά μας πλοία κάνουμε σεισμικές έρευνες όπως και γεωτρήσεις . Κι όταν τα κάνουμε αυτά δεν αναρωτιόμαστε “ποιος θα πει τι”. Διότι απο εδώ και πέρα έχει σημασία το τι λέμε εμείς. Η απόφαση είναι δική μας», δήλωσε χαρκακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Με πληροφορίες από Καθημερινή, Sabah

Σχετικές αναρτήσεις

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος.

e-enimerosi

”Το Ν.Δελχί τάσσεται στο πλευρό της Ελλάδας-Η Τουρκία προκαλεί στο Αιγαίο”!

e-enimerosi

Ανάλυση: Κοσσυφοπέδιο, ο τόπος δοκιμασίας του Σερβικού Λαού και του Διεθνούς Δικαίου… Η αναγνώριση από την Ελλάδα θα είναι μαχαίρι στην καρδιά της Κύπρου!

e-enimerosi