Αθλητισμός

Μάχη Τιτάνων.

Στον αγώνα όπου διήρκεσε περισσότερες από 4 ώρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δεν τα κατάφερε όμως απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς παρά το ότι προηγήθηκε με 2-0 σετ.

Τζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσεις πολλά Grand Slam

«Απόλυτος σεβασμός σε σένα και στην ομάδα σου», ήταν τα λόγια του Τζόκοβιτς που συγκίνησαν ενώ δεν παρέλειψε να στείλει την αγάπη του στους Έλληνες και στους Σέρβους φιλάθλους τους οποίους χαρακτήρισε «αδέρφια»!

Από την πλευρά του ο Στεφ μίλησε για μια «μεγάλη μάχη» και πρόσθεσε ότι τα έδωσε όλα: «Προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα. Έπαιξα με όλες μου τις δυνάμεις. Πρώτη φορά αγωνίστηκα στον τελικό και είμαι πολύ χαρούμενος με τη διαδρομή μου μέχρι σήμερα», σημειώνοντας για τον Νόλε: «Μας έχει δείξει εδώ και πολλά χρόνια τι αθλητής είναι. Εμπνέομαι πραγματικά από τα πράγματα που έχει καταφέρει και θα είμαι ευτυχισμένος αν πετύχω τα μισά από όσα έχει πετύχει εκείνος».

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο τελικό του Μόντε Κάρλο μετά τον θρίαμβο επί του Σίνερ.

e-enimerosi