Ειδήσεις και Νέα

Γερμανία: Η εφαρμογή προειδοποίησης Corona Warn App κυκλοφόρησε

Έως σήμερα, έχουν ξατεβάσει την εφαρμογή πάνω από 28,6 εκατομμύρια πολίτες και 480.000 άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον ιό, στην αρχή ξεκίνησε ως μια καθαρή εφαρμογή προειδοποίησης, αλλά στη συνέχεια έχει εξελιχθεί σε μια εφαρμογή με πολλές λειτουργίες και οι οποίες βοηθούν τώρα όπου είναι δυνατά τα βήματα ανοίγματος.

Οι χρήστες μπόρεσαν να δοκιμάσουν την εφαρμογή γρήγορα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή από τις αρχές Μαΐου. Κάνετε εγγραφή και έτσι μπορείτε να δείξετε εύκολα το τρέχον αρνητικό αποτέλεσμα τεστ σας, π.χ. όταν κάνατε επίσκεψη πρόσφατα σε ένα εστιατόριο, υπήρχε επίσης εγγραφή εκδήλωσης, είτε για ιδιωτική είτε δημόσια εκδήλωση ή και για το δικό σας κατάστημα.

Μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί ένας κωδικός QR. Οι χρήστες ή οι επισκέπτες μπορούν να το σαρώσουν το check in και στη συνέχεια να το ελέγξουν ξανά και έτσι να προειδοποιείται γρήγορα και αποτελεσματικά σε περίπτωση μόλυνσης, ένα επίσης νέο είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού στην εφαρμογή προειδοποίησης Corona Warn App.

Το καλοκαίρι, πολλοί από εμάς θα ταξιδέψουμε ξανά και γι ‘αυτό είναι σημαντικό η εφαρμογή να χαρτογραφήσει,

α) τo ψηφιακό εμβολιασμό

β) τα πιστοποιητικά ανάρρωσης που ισχύουν στην ΕΕ.

Στο μέλλον, η εφαρμογή θα είναι επίσης διαθέσιμη σε 5 άλλες γλώσσες εκτός από τα γερμανικά και από πέρυσι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ώστε να μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να διακόψετε τις αλυσίδες επαφών σε άλλες χώρες της ΕΕ.

 

 

 

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi