Αθλητισμός

Εκτός τρίτου γύρου η Σάκκαρη

Έχοντας μείνει πίσω στο σκορ χθες με 7-5, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πάλεψε σήμερα ως το τέλος, όμως η 28χρονη Αμερικανίδα πήρε και το δεύτερο σετ με 6-4, για να κλείσει ραντεβού στον τρίτο γύρο με την Έλενα Ριμπάκινα.

Η Μαρία, πάντως, μπήκε αρκετά δυνατά στο ματς σήμερα και απείλησε με μπρέικ στο πρώτο service game της Ρότζερς. Η Νο.46 τενίστρια στον κόσμο έμεινε, ωστόσο, όρθια και κατάφερε, μάλιστα, να μπει και στη θέση του οδηγού με το μπρέικ στο 3-3.

Η Σάκκαρη προσπάθησε για την άμεση απάντηση, είχε και μπρέικ πόιντ, όμως η Ρότζερς κράτησε για άλλη μια φορά και τελικά πήρε τις μπάλες για να σερβίρει για τη νίκη στο 5-4. Η Μαρία έφερε το γκέιμ στο 30-30 και έχασε μοναδική ευκαιρία στον επόμενο πόντο, καθώς αστόχησε οριακά στο βολέ της και έδωσε ματς πόιντ στην αντίπαλό της.

Η Ρότζερς, λοιπόν, δεν άφησε τη δική της ευκαιρία να πάει χαμένη και έκλεισε τον αγώνα μετά από 1 ώρα και 48 λεπτά προσπάθειας σε διάστημα δύο ημερών. Η αλήθεια είναι ότι ήταν συνολικά η καλύτερη παίκτρια και άξιζε την πρόκριση…

Η Μαρία πήρε μόνο το 38% των πόντων πίσω από το δεύτερο σερβίς της και είχε 24 winners και 29 αβίαστα λάθη, έναντι 18 και 20 αντίστοιχα της Αμερικανίδας.

Θα στραφεί τώρα στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ελπίζοντας ότι θα ξαναμπεί στον δρόμο τον επιτυχιών. Θυμίζουμε ότι μόλις πριν μερικές εβδομάδες αγωνίστηκε στα ημιτελικά του Roland Garros.

Επόμενο major ραντεβού είναι, φυσικά, το US Open (30/8), όπου η 26χρονη τενίστρια έφτασε μέχρι τον τέταρτο γύρο.

H Ελλάδα μπορεί να έμεινε χωρίς παίκτες στο μονό, όμως έχουμε το διπλό των αδερφών Τσιτσιπά και τη συμμετοχή της Μιχαέλας Λάκη στο τουρνουά των juniors.

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi