Αθλητισμός

Σανς – Μπακς 118-105

Στην πρώτη περίοδο, ο Αντετοκούνμπο προσπαθούσε να βρει τα πατήματα του στην αρχή, ενώ ο Μπούκερ ήταν «οδηγός» για τους Σανς (12π.). Μετά την επιστροφή του από τον πάγκο, ο «Greek Freak» άρχισε να πατάει καλύτερα (8π., 6 ριμπ.) με τις δύο ομάδες να είναι διαρκώς κοντά (30-26).

Στη δεύτερη περίοδο, κυρίως ο Πολ άρχισε να διαβάζει καλύτερα την άμυνα των Μπακς, που άλλαζε σε όλα τα σκριν και στοχεύοντας τον Λόπεζ, έβρισκε τα σουτ από μέση απόσταση που τον χαρακτηρίζουν. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν το προβάδισμα και πήγαν μάλιστα στο +8 (57-49).

Οι Σανς ξεκίνησαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος (65-52), ο Πολ έκανε ό,τι ήθελε παίρνοντας σχεδόν πάντα τη σωστή απόφαση και οι Σανς πήγαν στο 78-62, τη μεγαλύτερη διαφορά του αγώνα, μέχρι εκείνη την ώρα. Το παιχνίδι είχε φύγει από τον έλεγχο των Μπακς, με τους γηπεδούχους να είναι στο 92-75, στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Οι Μπακς προσπάθησαν να «ροκανίσουν» τη διαφορά και με τρίποντο του Φορμπς, μάζεψαν τη διαφορά στους 7 (101-94). Οι Σανς βρήκαν τις απαντήσεις για το 108-96 και κράτησαν ως το τέλος για τη νίκη, με το σκορ να φτάνει στο 118-105.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-26, 57-49, 92-75, 118-105

Δείτε τα πλήρη στατιστικά του αγώνα.

Εικόνα

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi