Ειδήσεις και Νέα

Μενέντεζ: Βοηθήστε την Ελλάδα

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας Ρόμπερτ Μενέντεζ (Δημοκρατικός από τη Νέα Ιερσέη) έστειλε σήμερα επιστολή στον Υπουργό Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, Λόιντ Άστιν (Lloyd Austin) με την οποία ζητά από το Πεντάγωνο να παράσχει πρόσθετη υποστήριξη στην Ελληνική Δημοκρατία για να βοηθήσει τις προσπάθειές της για την αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών που μαίνονται στη χώρα.

«Η Ελλάδα είναι ένας στενός και πολύτιμος σύμμαχος του ΝΑΤΟ. Προτρέπω την κυβέρνηση να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να υποστηρίξει τον λαό της Ελλάδας την ώρα που το έχουν ανάγκη», δήλωσε ο πρόεδρος Μενέντεζ.

Ο γερουσιαστής επιρκότησε την ανάπτυξη του αεροσκάφους P-8 στην Ελλάδα από το Πεντάγωνο ώστε να έχουμε καλύτερη επίγνωση της κατάστασης σχετικά με τις απειλές των πυρκαγιών στις υποδομές και τις κατοικημένες περιοχές.

«Αυτές οι προσπάθειες έχουν σώσει ζωές και παροτρύνω το υπουργείο Άμυνας να εκπληρώσει επιπλέον αιτήματα για βοήθεια, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ελικοπτέρων CH-47».

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagram, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή: Hellas Journal

Σχετικές αναρτήσεις

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi

Το Ισραήλ επιτίθεται στο Ιράν.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ολυμπιακοί Αγώνες-Παρίσι 2024: Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία.

e-enimerosi