Ειδήσεις και Νέα

Γερμανία: Οι αποφάσεις κατά της πανδημίας

Από τη συχνότητα των 35, θα υπάρξουν υποχρεωτικά τεστ για τα μη εμβολιασμένα άτομα.

Τα δωρεάν τεστ δεν θα είναιδιαθέσιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις θέλουν να καλύψουν τα έξοδα μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. 

Αυτό αποφασίστηκε από τη Διάσκεψη του Πρωθυπουργού την Τρίτη μέσω τηλεδιάσκεψης. Μπορεί να είναι ακριβό για άτομα. «Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να υποβάλλονται σε τακτικές εξετάσεις εάν συναντούν άλλα άτομα σε κλειστό χώρο», αναφέρει η απόφαση.

Μια ημερομηνία μετά τις ομοσπονδιακές εκλογές τον Οκτώβριο επιλέχθηκε προσεκτικά για το κόστος των δοκιμών . Από τις 11 Οκτωβρίου, οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι θα πρέπει πληρώνουν μόνοι του τα τεστ. Εξαιρέσεις θα γίνουν μόνο για άτομα που δεν μπορούν να εμβολιαστούν για λόγους υγείας ή για τα οποία δεν υπάρχει σύσταση εμβολιασμού (έγκυες γυναίκες, παιδιά και έφηβοι κάτω των 18 ετών).

Δύο τεστ την εβδομάδα

Μέχρι τότε, οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις θέλουν να δώσουν την ευκαιρία σε εκείνους που διστάζουν στον πληθυσμό να ανοσοποιηθούν με ένα από τα σχεδόν εμβολιασμένα και άφθονα εμβόλια επί του παρόντος mRNA. Εάν θέλετε να έχετε πλήρη προστασία εμβολιασμού το φθινόπωρο, πρέπει να ξεκινήσετε τώρα. «Πρέπει να διαφημίσουμε ότι χρησιμοποιούνται εμβολιασμοί», επειδή η εκστρατεία εμβολιασμού έχει σταματήσει, μακριά από την απαραίτητη ποσόστωση εμβολιασμού τουλάχιστον του 70 % του συνολικού πληθυσμού, δήλωσε η καγκελάριος Μέρκελ . Μέχρι στιγμής, ωστόσο, μόνο το 55,1 % των Γερμανών έχουν εμβολιαστεί πλήρως.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagram, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi