Κοινωνία Κόσμος

ΕΚΤΑΚΤΟ. Ισχυρή έκρηξη ακούστηκε στην Καμπούλ

Νέα έκρηξη  σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο κυρίως τοπικές πηγές και μαρτυρίες. δεν έχει γίνει γνωστό ούτε πού έγινε η έκρηξη ή οτιδήποτε περισσότερο.

Οι πληροφορίες από την Καμπούλ αυτή την ώρα είναι ανεπιβεβαίωτες, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik πρόκειται για επίθεση με ρουκέτες. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη έγινε κοντά στο αεροδρόμιο, όπου την περασμένη Πέμπτη στην επίθεση του ISIS σκοτώθηκαν πάνω από 170 άνθρωποι.

H έκρηξη έρχεται λίγες ημέρες μετά τις φονικές δύο εκρήξεις που σκότωσαν σχεδόν 200 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων 13 Αμερικανών στρατιωτικών, έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε νωρίτερα ότι μια νέα τρομοκρατική επίθεση θα μπορούσε να συμβεί στην Καμπούλ εντός 24-36 ωρών.

afganistan-nea-ekrixi-stin-kampoyl-561478825

Η παρακάτω φωτογραφία εμφανίστηκε προ ολίγου στο διαδίκτυο, που δείχνει μαύρο καπνό να υψώνεται πάνω από τα κτίρια που φέρεται να βρίσκονται στην περιοχή όπου έγινε η έκρηξη.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagram, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi