Τεχνολογία Διάστημα Επιστήμες

Το WhatsApp αποκτά νέα emojis: Η τελική λίστα για το 2022 διορθώθηκε

Τα νέα emoji σύμφωνα θα έπρεπε να εμφανιστούν τον Μάρτιο του 2021, αλλά στη συνέχεια αναβλήθηκαν για τον Σεπτέμβριο του 2021 λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού. Και τώρα είναι εδώ. 

Η κοινοπραξία Unicode παρουσίασε συνολικά 37 ολοκαίνουργια emojis, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε όλα τα τρέχοντα smartphone και tablet τους επόμενους μήνες, μεταξύ άλλων. Η έκδοση 14 του προτύπου Unicode θα χρησιμοποιηθεί επίσης σε αγγελιοφόρους όπως το WhatsApp και σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter και το Facebook. Επειδή ορισμένα από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικούς τόνους δέρματος και παραλλαγές φύλου, υπάρχουν ακόμη περισσότερα νέα emoji στα αρχικά μπλοκ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ EMOJI ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΣΤΟ UNICODE 14.0

Νέα σχέδια χαμόγελου, νέα σύμβολα χεριών και διάφορα άλλα νέα εικονίδια για εικονογραφημένη προσθήκη στα μηνύματα κειμένου θα είναι διαθέσιμα τους επόμενους μήνες. Αυτά περιλαμβάνουν δύο χέρια που διαμορφώνουν μια καρδιά, ένα τρολ, ένα σωσίβιο, φυσαλίδες αέρα και μια ακτινογραφία. Τα νέα emoji για μια άδεια μπαταρία, μια τσουλήθρα παιδικής χαράς και μια μπάλα καθρέφτη (μπάλα ντίσκο) θα πρέπει επίσης να είναι πολύ δημοφιλή. Το στόμα μιας γυναίκας που δαγκώνει το κάτω χείλος της αποκτά αρκετά ερωτικά χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα κλασικά smilies, οι χρήστες μπορούν να προσβλέπουν σε επτά νέα σύμβολα προσώπου στο Unicode 14.0. Για παράδειγμα, ένα πρόσωπο που λιώνει, ένα χαιρετισμό emoji και ένα πρόσωπο που προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυα.

Νέα smilies στο Unicode 14.0
Αυτά είναι τα νέα emoji smilies που αποτελούν μέρος του Unicode 14.0.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ EMOJI ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ;

Μετά την παρουσίαση της τελικής λίστας του Unicode 14.0, ανακύπτει φυσικά ένα ερώτημα. Πότε θα είναι ακόμη διαθέσιμα τα νέα emoji; Μια απάντηση σε αυτήν την ερώτηση μπορεί να δοθεί κοιτάζοντας προηγούμενες δημοσιεύσεις. αλλά μόνο χοντρικά. Τα νέα emojis αναμένεται να εμφανιστούν σε Facebook, Twitter, iPhone και Galaxy smartphone και tablet από τη Samsung το πρώτο εξάμηνο του 2022. Στη συνέχεια, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στις αντίστοιχες τελικές συσκευές με το WhatsApp και άλλες εφαρμογιές.

Νέα emojis για το 2022
Παραδείγματα άλλων νέων emoji στο Unicode 14.0.

Τα νέα emojis θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμα λίγο πιο γρήγορα σε άλλα smartphone και tablet Android. Σε αντίθεση με τη Samsung, άλλοι κατασκευαστές συσκευών Android δεν βασίζονται στον δικό τους, προσαρμοσμένο σχεδιασμό emoji. Συγκεκριμένα, οι χρήστες smartphone pixel από την Google είναι πιθανό να εφοδιαστούν με τα παραπάνω νέα emoji ήδη από το τέταρτο τρίμηνο του 2021.

Επειδή η Google είχε δημοσιεύσει πρόσφατα σχέδια ότι τα νέα emoji δεν πρέπει πλέον να συνδέονται με σημαντικές ενημερώσεις πλατφόρμας. Αντίθετα, θα πρέπει να διατίθενται με τη μορφή των δικών τους ενημερώσεων μέσω των πλατφορμών Google. Το Emoji 14.0 θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συσκευές Android τις επόμενες εβδομάδες. Παρεμπιπτόντως, συνολικά 3.633 emojis θα είναι διαθέσιμα στο μέλλον. Μερικές φορές με έως και πέντε τόνους δέρματος. Από το Unicode 14.0, τα χέρια που σφίγγουν το ένα το άλλο είναι επίσης διαθέσιμα σε περισσότερα από ένα χρώματα δέρματος.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagram, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Οι δορυφόροι της Κίνας, Tiandu-1 και 2 δοκιμάζουν σεληνιακές επικοινωνίες και τεχνολογία πλοήγησης.

e-enimerosi

Ταξιδεύοντας στην εκπαίδευση του μέλλοντος.

e-enimerosi

Ζωντανά η έκλειψη Ηλίου.

e-enimerosi