Κοινωνία Κόσμος

Γερμανία: Συνελήφθη ο ένοπλος που εισέβαλε σε λεωφορείο και κρατούσε όμηρο τον οδηγό

Λίγο νωρίτερα, η αστυνομία είχε γράψει στο Twitter: «Στο λεωφορείο υποθέτουμε ότι υπάρχει ένας ένοπλος άνδρας και κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Οι επιβάτες είχαν ήδη αποβιβαστεί».

Ο συναγερμός είχε σημάνει στις Γερμανικές Αρχές καθώς διαπιστώθηκε ότι ο ένοπλος βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο Α9 στη Βαυαρία και υπήρχαν πληροφορίες ότι κρατούσε ομήρους, έτσι η αστυνομία εκλεισε ένα τμήμα του αυτοκινητοδρόμου, στα νότια της Νυρεμβέργης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, στην περιοχή αναπτύχθηκαν ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας (SEK) και γύρω στις 9.25, τοπική ώρα, ακούστηκαν τρεις εκρήξεις.

«Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας ρίχνει φως στην περιοχή», πρόσθεσε η εφημερίδα, ενώ αναφέρει ότι το λεωφορείο έφτασε στη Γερμανία από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagram, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi