Άμυνα

«Οπλίτης»: Ελληνικό Στρατιωτικό Θωρακισμένο.

Ο «Οπλίτης» είναι ένα πρωτότυπο στρατιωτικό όχημα, 100% ελληνικό που έχει φτιαχτεί από την ελληνική εταιρεία EODH. Η συγκεκριμένη έχει έδρα στη Βόρεια Ελλάδα, λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη και για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί κεφάλαια της ίδιας της εταιρείας.

«Οπλίτης»: Ελληνικό Στρατιωτικό Θωρακισμένο – Κάνει και για Βιοχημικό Πόλεμο

Συναντούμε τον Θανάση Γραμματικό που έχει επιμεληθεί το Project και μιλάμε – αναλύουμε τα πάντα για τον «Οπλίτη», ο οποίος παρουσιάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.
Πρόκειται για ένα όχημα 10 τόνων πολλαπλού ρόλου και υψηλής ευκινησίας. Ο «Οπλίτης» μπορεί να μεταφέρει οπλικά συστήματα, προσωπικό και φυσικά να επιτηρεί στα σύνορα, ενώ η πλατφόρμα του μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες.

Μεταξύ άλλων η εταιρεία EODH συνεργάζεται στη θωράκιση των Leopard. Όπως αναφέρει και ο επιχειρηματίας Γιάννης Μιτσής πρόσφατα η EODH υπέγραψε συμβόλαιο και σύμβαση με μεγάλη εταιρεία της τάξης των 100.000 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagram, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Δένδιας: «Η Ελλάδα θα αποκτήσει σύντομα αντιπυραυλικό-αντιdrone θόλο».

Iron Dome και μάλιστα προχθές γιατί η Ελλάδα είναι επίσημα… γυμνή!!!

e-enimerosi

”Το Ν.Δελχί τάσσεται στο πλευρό της Ελλάδας-Η Τουρκία προκαλεί στο Αιγαίο”!

e-enimerosi