Άμυνα

Anadolu: Στην Ελλάδα τον Νοέμβριο η μεγαλύτερη αμερικανική στρατιωτική αποστολή

Κάνει λόγο για πρωτοφανή αριθμό ελικοπτέρων, μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV), αρμάτων μάχης, πυροβόλων και πυροβολικού, τα οποία αναμένεται να φτάσουν στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες στο πλαίσιο μιας εκτεταμένης στρατιωτικής αποστολής.

Η αποστολή, σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, θα είναι μέρος μιας στρατιωτικής άσκησης που θα πραγματοποιηθεί στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τα Βαλκάνια και την κεντρική Ευρώπη.

Ο Τζέφρι Ρος Πάιατ, ο Αμερικανός απεσταλμένος στην Αθήνα, είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ένας αριθμός ρεκόρ αεροσκαφών και ελικοπτέρων θα φτάσει στην Αλεξανδρούπολη τον Νοέμβριο.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι ΗΠΑ αποδίδουν μεγάλη σημασία στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ενισχύοντας τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ όσο στα Βαλκάνια και στη Μαύρη Θάλασσα.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagram, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Δένδιας: «Η Ελλάδα θα αποκτήσει σύντομα αντιπυραυλικό-αντιdrone θόλο».

Iron Dome και μάλιστα προχθές γιατί η Ελλάδα είναι επίσημα… γυμνή!!!

e-enimerosi

”Το Ν.Δελχί τάσσεται στο πλευρό της Ελλάδας-Η Τουρκία προκαλεί στο Αιγαίο”!

e-enimerosi