Διασπορά

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας εγκαινιάζει το Πατριαρχικό Κέντρο Μελετών και Διαλόγου στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου παλαιού Καΐρου.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ε.ε. Θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής του Αγίου Γεωργίου παλαιού Καΐρου, χοροστατούντος της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’.

Ευθύς αμέσως ο Μακαριώτατος θα τέλεσει τον Αγιασμό και θα εγκαινιάσει το Πατριαρχικό Κέντρο Μελετών και Διαλόγου όπου θα αφιερώσει την Αίθουσα Διαλέξεων και Συνεδριάσεων αυτού εις Μνήμη του Μακαριστού Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας Κυρού Πέτρου του Ζ’.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών:

•Όρθρος 8:30 π.μ.

•Θεία Λειτουργία 9:30 π.μ.

•Εγκαίνια Πατριαρχικού Κέντρου Μελετών και Διαλόγου 11:00 π.μ.

Εκ της Ιεράς Μονής

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές μιλάνε στο ευρωπαϊκό ίδρυμα ελληνισμού για τις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Οι Έλληνες τη Μαριούπολης στον απόδημο παλμό. ”Άδικος ο πόλεμος΄΄. Βίντεο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Οι Ελληνίδες σολίστ, η Ελένη Χαραλάμπους και η Ελλάδα-Αγγελίνα Παύλου σε ρεσιτάλ στην Αυστρία με έργα διακεκριμένων Ελλήνων συνθετών.

e-enimerosi