Κοινωνία Κόσμος

Γερμανία: Το SPD, το FDP και οι Πράσινοι θέλουν 3G στη δουλειά.

Σήματα συναγερμού έρχονται και από την οικονομία.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των κρουσμάτων, το SPD, οι πράσινοι καί οι Φιλελεύθεροι θέλουν να προχωρήσουν σε αυστηρότερα μέτρα και αυτό έχει να κάνει με τον κανόνα 3G. Όσον αφορά τα εμβολιασμένα άτομα, αυτοί που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, όσοι έχουν νοσήσει και έχουνε ιαθεί, και όσοι έχουνε κάνει τεστ, αυτό λοιπόν προκύπτει και από δηλώσεις των πολιτικών. Όσον αφορά την κατάσταση με την Πανδημία στην Γερμανία. Συζητιέται επίσης και η επαναφορά για δωρεάν τεστ για τους πολίτες. Όσον αφορά την προστασία των λοιμώξεων αυτό θα συζητηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

  • Αποκλείεται νέο lockdown, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος σχολείων. 
  • Θα πρέπει να είναι δυνατή η εισαγωγή απαιτήσεων απόστασης σε δημόσιους χώρους
  • Η χρήση μάσκας
  • Ο κανόνας 3G για τις εταιρείες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, εκδηλώσεις και ταξίδια.

Οι κανονισμοί θα πρέπει αρχικά να ισχύουν μέχρι τις 19 Μαρτίου 2022. Το νομοσχέδιο πρόκειται να εισαχθεί στην βουλή την Πέμπτη και τελικά να εγκριθεί σε ειδική συνεδρίαση.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi