ΔιασποράΚοινωνία Κόσμος

Θάνατος 25χρονου Έλληνα στη Γερμανία: Οι κινήσεις των διπλωματικών αρχών για την υπόθεση

Διπλωματικές πηγές από τη Γερμανία επισημαίνουν ότι ο γενικός πρόξενος στο Ντίσελντορφ μετέβη στην πόλη Hagen, κοντά στο Βούπερταλ, και συναντήθηκε με τον αναπληρωτή αστυνομικό διευθυντή της πόλης, καθώς το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα έχει αναλάβει την υπόθεση διερεύνησης του τραγικού περιστατικού.

Επίσης, ενημερώνουν ότι είχε συνάντηση με στελέχη της Εισαγγελίας της πόλης Hagen και αναμένεται να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων της Βουλής του Κρατιδίου Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, η οποία θα εξετάσει το συμβάν και η οποία θα λάβει χώρα την Πέμπτη.

Περαιτέρω, διπλωματικές πηγές γνωστοποιούν ότι η πρέσβης της Ελλάδας στο Βερολίνο έχει αποστείλει επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών του Κρατιδίου Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ζητώντας την πλήρη ενημέρωση της ελληνικής πλευράς για την υπόθεση.

Τέλος, σημειώνουν ότι το γενικό προξενείο στο Ντίσελντορφ συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφή με τους οικείους του θανόντος Έλληνα πολίτη.

 

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Η φωνή του Μπελέρη στον Απόδημο παλμό.

Χρήστος Μουρτζούκος

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας