Άρθρα Ρεπορτάζ

Κατρούγκαλος στο Doradio.gr και τον Μουρτζούκο Χρήστο. Ναι σε συνεργασία Σύριζα – ΠΑΣΟΚ.

Ενιαία η στρατηγική που προωθεί την ευρύτερη συνεργασία με τις προοδευτικές δυνάμεις και την σοσιαλδημοκρατία.

  • Υπέρ της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και των προοδευτικών δυνάμεων είναι ο Γιώργος Κατρούγκαλος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης εξωτερικών. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην ομάδα της ευρωπαϊκής Αριστεράς ο κ. Τσίπρας συμμετέχει ως παρατηρητής στην σοσιαλιστική των Ευρωπαϊκών κομμάτων τονίζει.
  • Η Τουρκία εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό – προσφυγικό –
  • Όσον αφορά τις δηλώσεις του Ακάρ, πως μέλη του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με τις απόψεις των Τούρκων, ο κύριος Κατρούγκαλος ανέφερε: <<Ότι δεν είναι πρώτη φορά πού τερατολογούν οι Τούρκοι, και επίσης διαστρεβλώνουν το τι συμβαίνει στη δικιά μας πολιτική ζωή>>.
  • Όσον αφορά την Κύπρο, τα Βαρώσια, αλλά και την γενικότερη επιθετική ρητορική της Τουρκίας, μίλησε ότι πρέπει να υπάρχει αποτροπή.
  • Για το θέμα της Αλβανίας και το και το διάβημα του Υπουργείου Εξωτερικών για την υποτιθέμενη γενοκτονία των Τσάμηδων ο ίδιος ανέφερε: <<Δεν πρέπει να ενθαρρύνονται από την πολιτική ηγεσία καμιάς χώρας, ζητήματα που ξανά ζωντανεύουν αλυτρωτισμούς>>.

Ακούστε την συνέντευξη εδώ. 

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Λάμπρος Τζούμης: Tι αποκάλυψε για την σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν.

e-enimerosi

Στόχος είναι οι ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων!!!

e-enimerosi

“Δούρειος Ίππος” στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Η άνοδος του DAVA και οι διασυνδέσεις με την Τουρκία.

e-enimerosi