Άρθρα Ρεπορτάζ

Ο Αριστείδης Χατζής στο Doradio και τον Μουρτζούκο Χρήστο.

Ο καθηγητής Αριστείδης Χατζής σε ένα πολύ απολαυστικό βιβλίο προσφέρει μία πλήρης επισκόπηση της επανάστασης του 1821 μέσα από αρχεία και μαρτυρίες.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το βιβλίο του, ‘’Ο ενδοξότερος αγώνας΄΄, όπου, αναφέρεται στην Ελληνική Επανάσταση του 1821, και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος από την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

Δουλεύοντας μεθοδικά και αντλώντας στοιχεία από την Ευρώπη, και τις Αγγλία, Ρωσία, Αυστρία, Αμερική, ακόμα και από την Αϊτή, και φυσικά, από την Ελλάδα, ο καθηγητής Αριστείδης Χατζής έχει γράψει ένα υπέροχο βιβλίο όπου μας παρουσιάζει την Ελληνική Επανάσταση του 1821 αλλιώς.

Βασικός στόχος του συγγραφέα, ήταν να γράψει ένα βιβλίο για το ευρύ κοινό, συναρπαστικό για τον αναγνώστη και καθηλωτικό, το βιβλίο είναι τεκμηριωμένο και παρουσιάζει μία έρευνα πολλών ετών.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο ανθελληνικός ρόλος της Γερμανίας και των ΗΠΑ στο θέμα της Μακεδονίας και τα Ellinika Hoaxes.

e-enimerosi

«“Φράγμα Πύλης, Τρικάλων”: Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”.

e-enimerosi