Κοινωνία Κόσμος

Γερμανία: Νέοι κανόνες κατά του κορωνοϊού στη NRW: Αυτές είναι οι αυστηροποιημένες αποφάσεις.

Η NRW έχει υιοθετήσει νέους και αυστηρότερους κανόνες για τον κορωνοϊό, το διάταγμα προστασίας έχει αναθεωρηθεί.

Τα μη εμβολιασμένα άτομα αποκλείονται σε μεγάλο βαθμό από την κοινωνική ζωή προκειμένου να περιοριστεί η πανδημία.

Από το Σάββατο ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες κορωνοϊού στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία:

  • Τα κλαμπ και οι ντίσκο πρέπει να κλείσουν
  • Ο κανόνας 2G ισχύει στη λιανική
  • Οι χριστουγεννιάτικες αγορές παραμένουν ανοικτές. Όπως και πριν, εδώ ισχύει ο κανόνας 2G
  • Ο αριθμός των θεατών σε μεγάλες διοργανώσεις θα μειωθεί στο 30 τοις εκατό. Δεν πρέπει να ξεπεραστεί ο συνολικός αριθμός των 15.000 σε εξωτερικούς χώρους και 5.000 σε κλειστούς χώρους.
  • Περιορισμοί επικοινωνίας για μη εμβολιασμένα άτομα: Σε ιδιωτικές συγκεντρώσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, επιτρέπεται να συναντώνται μόνο με μέλη του νοικοκυριού τους και το πολύ δύο άτομα από άλλο νοικοκυριό. Αυτό δεν ισχύει για παιδιά κάτω των 14 ετών.
  • Ιδιωτικές συναντήσεις σε hotspots Σε πόλεις και νομούς με συχνότητα εμφάνισης 7 ημερών πάνω από 350, όλες οι επαφές πρέπει να μειωθούν. Για το λόγο αυτό, υπάρχει όριο 50 ατόμων σε εσωτερικούς χώρους και 200 ​​ατόμων σε εξωτερικούς χώρους για ιδιωτικές γιορτές και συγκεντρώσεις εμβολιασμένων και αναρρώντων.
  • Πανεπιστήμια: Ανάλογα με την κατάσταση μόλυνσης, τα πανεπιστήμια έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν το ποσοστό των προσωπικών εκδηλώσεων σε ένα μάθημα τουλάχιστον στο ένα τέταρτο.

Σε περίπτωση που επιδεινωθεί η κατάσταση εξετάζεται και ο κανόνας 2G-plus, δηλαδή, σε αντίθεση με το 2G, ο κανονισμός 2G-plus ορίζει ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί χρειάζονται επίσης ένα τεστ πριν μπουν, για παράδειγμα, σε ένα εστιατόριο. Τα άτομα με τον αναμνηστικό εμβολιασμό θα εξαιρούνται και πάλι από αυτόν, σε πολλά κρατίδια.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi