Κοινωνία Κόσμος

Τζόκοβιτς η αρχή του τέλους μιας σπουδαίας καριέρας?

Ίσως να χάσει την Lacoste από χορηγό του μετά την απέλαση από την Αυστραλία

Η γαλλική εταιρεία ένδυσης «Lacoste», αναφέρει ότι θα εξετάσει όλα τα γεγονότα αφήνοντας ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να μην είναι πλέον χορηγός του. «Το ταχύτερο δυνατό, θα έρθουμε σε επαφή με τον Νόβακ για να εξετάσουμε όλα τα γεγονότα που αφορούσαν την παρουσία του στην Αυστραλία»

Μέχρι στιγμής, οι εταιρείες Peugeot, Hublot και Asics κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Στο μέλλον ίσως και άλλες εταιρείες οι οποίες συνεργάζονται με τον παγκοσμίου εμβέλειας τενίστα προβούν σε ανάλογες ενέργειες. Νωρίτερα σήμερα από την Γαλλία, είχαμε μία ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι όσοι αθλητές αγωνίζονται εντός της Γαλλίας θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι, σε περίπτωση που ο Τζόκοβιτς δεν κάνει το εμβόλιο, δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει και στο τουρνουά του γαλλικού Οpen.

Μήπως έτσι η παγκόσμια αθλητική κοινότητα γυρίσει την πλάτη και αναγκάσει, τρόπων τινά τον μεγάλο Σέρβο τενίστα να διακόψει πρόωρα την καριέρα του? μένει να δούμε τι εξελίξεις που θα έχουμε στο συγκεκριμένο θέμα. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, σήμερα ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε από την Αυστραλία στην πατρίδα του τη Σερβία.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi