Άρθρα Ρεπορτάζ

Νέα καταγγελία στην e-enimerosi από πολίτη στην Γερμανία για την κακή εξυπηρέτηση των ελληνικών προξενείων.

Τα παράπονα για την εξυπηρέτηση των ελληνικών προξενείων τόσο στην Γερμανία αλλά και σε άλλες χώρες του εξωτερικού δεν έχουν σταματημό.

Αυτή την φορά το πρόβλημα του συμπατριώτη μας έρχεται από την περιοχή της Νυρεμβέργης, ο οποίος όπως μας τόνισε ο ίδιος, είχε κλείσει ραντεβού στο προξενείο του Μονάχου και δεν εξυπηρετήθηκε.

Η Νυρεμβέργη από το Μόναχο είναι μία απόσταση πάνω-κάτω δύο ωρών, ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης με δύο μικρά παιδιά, και ξεκίνησε να πάει στο Μόναχο για να διεκπεραιώσει μία προσωπική του υπόθεση στο προξενείο της πόλης, λόγω της κίνησης στον δρόμο καθυστέρησε 15 λεπτά.

Το γεγονός αυτό, στάθηκε αφορμή για την μή εξυπηρέτηση καθώς από το προξενείο του ανέφεραν ότι πήγε καθυστερημένα στο ραντεβού. Ο άνθρωπος αυτός, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά του τόνισε πως κάθε φορά που πας στο προξενείο του Μονάχου πάντα περιμένεις μισή ώρα-μία ώρα ή ίσως και παραπάνω. Αυτή την φορά στο προξενείο δεν είχε άλλους επισκέπτες, οπότε θα μπορούσε ο άνθρωπος να εξυπηρετηθεί, δηλαδή, δεν καθυστέρησε κάποιον άλλον πολίτη αλλά ούτε θα έπαιρνε και τη σειρά του.

Το αποτέλεσμα αυτού, ήταν εντέλει να μην εξυπηρετηθεί και να πάρει το δρόμο της επιστροφής. Αυτά θα πρέπει να τα δούνε οι αρμόδιες αρχές, πώς εξυπηρετούνται οι Έλληνες πολίτες στα προξενεία του εξωτερικού, καθώς, ο συγκεκριμένος πολίτης διανύει μία απόσταση κοντά στα 200 χιλιόμετρα, οπότε, αναλογιστείτε πως έκανε μία απόσταση δύο ωρών για να μεταβεί στο Μόναχο και να μην εξυπηρετηθεί, και άλλες δύο ώρες να επιστρέψει, περί τα 400 χιλιόμετρα με τις τιμές των καυσίμων αυτή τη στιγμή να είναι στα ύψη, ο συγκεκριμένος συμπατριώτες μας, έχασε χρόνο και χρήμα και δεν εξυπηρετήθηκε.

Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει και πρέπει τα προξενεία μας να εξελιχθούν σε μία δημόσια υπηρεσία της Ελλάδας στο εξωτερικό όπου θα μπορούν να εξυπηρετούν τον κόσμο χωρίς προβλήματα.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Λάμπρος Τζούμης: Tι αποκάλυψε για την σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν.

e-enimerosi

Στόχος είναι οι ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων!!!

e-enimerosi

“Δούρειος Ίππος” στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Η άνοδος του DAVA και οι διασυνδέσεις με την Τουρκία.

e-enimerosi